Организација за Баскет

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Не најдовте без центар тогаш... :D
Сега од твоја би играл :P

Ајде ќе играм и јас ако се собереме, ама да најавам дека ептен сум очобол, како на кондициски, така и на кошаркарски план :D
Важна е дружбата,јас од летоска неам баскет у рака фатено..Иначе не ти се игра пак со @RedBlack а :D

Планирајте ме :) На Машински играл некој баскет? У салата?

Истооо!Ален Ајверсон сум у поглед на пожртвуваниост и на тоа шо не подавам :D
тука сме контра, тимски играч сум максимално и многу ретко дриблам :D
Иначе неам играно од септември, гадно го свиткав зглобот тогаш и гипс морав да носам, али сеа добро е :)

тука сме контра, тимски играч сум максимално и многу ретко дриблам :D
Иначе неам играно од септември, гадно го свиткав зглобот тогаш и гипс морав да носам, али сеа добро е :)
Се зезав за неподавњето,напроитв подавам, плејмјекр43 бев во мојата кратка кариера :D

Важна е дружбата,јас од летоска неам баскет у рака фатено..Иначе не ти се игра пак со @RedBlack а :D
Јас ти и он да бидеме екипата, без центар ќе играме :D

Каде би играле? Мондано?
Ако сакате толку да играме и ни фалат играчи, можам јас да земам некој другар од маало, има кандидати за баскет :)

Јас тешко викендов, евентуално нешто сабота ама не ветувам за 100%. Касно е ова од денес за утре, треба унапред неколку дена да се договориме. :D

Расположен за кошарка и пиво после тоа :icon_mrgr: кажете само кога и каде, инаку освен споменативе Мондано и салата во Машински некое друго место? игралиштава низ Скопјево ако дозволи времево влегуваат во опција?

Кошарка и пиво. Класика. :D

Не ме интересира ништо, за 2-3 недели ќе идам Скопје, и тогаш да се игра, оти на сите ќе ви налупам казнени. :D

Кошарка и пиво. Класика. :D

Не ме интересира ништо, за 2-3 недели ќе идам Скопје, и тогаш да се игра, оти на сите ќе ви налупам казнени. :D

Мене ме интересира шо се случи со ова?

Дечки, ај не ми одете офтопик.

Има кандидати за баскет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom