Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ќе има ли фантази за ЛШ бе сто пати прашав?
Би требaлo дa имa. И зa ЛШ и зa ЛЕ.Ќе има ли фантази за ЛШ бе сто пати прашав?
Зашто - 6? Нели -3 поени доколку е тој виновникот за пеналот.Ништо, еве чекам на Хиберт да му минусираат 6 поена.
Судијата неписмен... место да го исклучеше Вендел, тој компензираше со 2 пенали.
Па и Робен, гладен за голови. Остај го Милер нека се израдува на хет-трик.
Ништо, паѓам од топ 10.
Епa тoј е винoвникoт зa двaтa пенaлиЗашто - 6? Нели -3 поени доколку е тој виновникот за пеналот.
А што ти текна дефанзивец да пушташ кој што игра против Баерн?Епa тoј е винoвникoт зa двaтa пенaли![]()
Пa лaни имaше дoстa aсистенции, си велев мoже дa изненaди.А што ти текна дефанзивец да пушташ кој што игра против Баерн?
И ти грешка си направил со Хилберт, како јас со Родригез на клупа и Модест (Келн) кој освоил 9 поени, а Гинчек 1 поен.![]()
Треба опцијата attacking да ја штиклираш за да имаш повеќе поени при постигнат гол од напаѓачите. Оди во rules имаш табели со тоа колку носат бодови за balanced/attacking и defensive.Зошто ова коло некои од Бака имаат по 14 поени, а некои 16? И во двата тимови е капитен.
Со играч од среден ред од резервите кој е најгоре позициониран[DOUBLEPOST=1440967106][/DOUBLEPOST]Ме отепа Хонда, не играше и имам нула поени од него.
Со кој играч ќе го замени ако не играл? Со тој што има најмногу поени од клупата или како?
Го зачував во тим. 2 кола по ред постигнува голТи ќе треба да мењаш изгледа, Татарушану нема да брани прва за Виола исто и Алонсо нема да им игра. Шакири нема да игра у Интер.
Абе така читав од Виола фанови, дека бил мртов и нема да игра. Баш приметив овие 2 кола дека е стандарден.Со играч од среден ред од резервите кој е најгоре позициониран[DOUBLEPOST=1440967106][/DOUBLEPOST]
Го зачував во тим. 2 кола по ред постигнува гол
На клупа ми е
Ај барем добар трансфер Икарди/Јоветиќ, и капитен го ставив.
Инаку генерално лошо коло
Те има на прва страна на OverallАбе така читав од Виола фанови, дека бил мртов и нема да игра. Баш приметив овие 2 кола дека е стандарден.
Иначе мене ми е страв да отворам, Јојо капитен, Џеко, Пјаниќ, Бирса хохо.