Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Стартна 11-ка за вечерва:
Keylor Navas; Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric; Bale, James, Cristiano Ronaldo; Benzema.

клупа: Casilla, Pepe, Carvajal, Casemiro, Kovacic, Isco, Jese

Да си го набута Перез на Данило в газ,и него и 30те платени милиони.Карвахал е 30 милиони пати подобар од него.
А за изоставањето на Иско на клупа ради копитото велшко, СЕ НАДЕВАМ НА КИКС И СЕГА, па Перез да почне да размислува за откажување,а не да ми диктира состав

Стартна 11-ка за вечерва:
Keylor Navas; Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric; Bale, James, Cristiano Ronaldo; Benzema.

клупа: Casilla, Pepe, Carvajal, Casemiro, Kovacic, Isco, Jese

Да си го набута Перез на Данило в газ,и него и 30те платени милиони.Карвахал е 30 милиони пати подобар од него.
А за изоставањето на Иско на клупа ради копитото велшко, СЕ НАДЕВАМ НА КИКС И СЕГА, па Перез да почне да размислува за откажување,а не да ми диктира состав
Абе за победување ќе победат ама работава е што кој курац мораше да стартува Бензема после толкава пауза ?

После некој ќе ми рече дека Реал ги поштуе своите играчи. Последен е Дани, душа остава на терен ама мора циганот платен 30 милиони да игра, да му ебем фацата ко гуштер препариран. Море не на него, на Перез свињана на клупа да му ја ебе ќерката!

Колку ме потсетуваш на еден член на времето тука во фан клубов.Вамос,Вамос Реал се викаше ќе се сетат постариве.
Многу страствен фан на Бенз Дајмонд Бој(така он милуваше да го каже) беше уште од самиот почеток,а и со него сите песни на Таио Круз ги знаевме се додека Роналдо не изигра едно лошо Ел Класико.Времиња...
Mozebi seuste e tuka samo ne znaete, a mozebi i jas sum toa. ☺

А тоа што Модриќ изигра лошо на претходната утакмица и беше најслаб играч? Али он не зафаќа место на некое мадридско дете, па нема хејт за него.

После некој ќе ми рече дека Реал ги поштуе своите играчи. Последен е Дани, душа остава на терен ама мора циганот платен 30 милиони да игра, да му ебем фацата ко гуштер препариран. Море не на него, на Перез свињана на клупа да му ја ебе ќерката!
Типичен среал фан, уште непочната утакмица одма пост за Данило/Бејл.

Ауууу Хамеес каква голчина

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Значи Хамес да ти е мерак да го гледаш.Кој од кој гол поубав.Уметник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom