Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ Ќе продаваа само блок карте за сите три утакмице у група, исто како Динамо што напрае пред две године. Е сеа ти можеш да најдеш само за со Реал, али ќе ја платиш исто ко да си купил блок карта :)

Дa пoверувaв aкo местoтo нa Бенземa беше вo прaшaње. Местo Мaрселo? Никaкo! :D

Абе и двајцата се офанзивни леви бекови само овој белецот глуми лудило :icon_lol:

Ve citam za Benz i vi se cudam, vnuk na perez, sin na mijalkov i sto ne. Pa da bese tolku slab kako sto go pravite vie do sega ke zemea podobar i on ke si greese klupa nemase da bide prv napagjac. Benz si gi vrsi dobro zadacite ete strana nazad I staristicki e podobar od nekoi vrvni napagjaci I ja sum si zadovolen od nego I ne ni treba drug. Pozz

Бејл е внук на мијалков не бенземата, впрочем се виде на последната утакмица колку фали, роки не прави ништо без него.
ПОЗ

Ve citam za Benz i vi se cudam, vnuk na perez, sin na mijalkov i sto ne. Pa da bese tolku slab kako sto go pravite vie do sega ke zemea podobar i on ke si greese klupa nemase da bide prv napagjac. Benz si gi vrsi dobro zadacite ete strana nazad I staristicki e podobar od nekoi vrvni napagjaci I ja sum si zadovolen od nego I ne ni treba drug. Pozz
Колку ме потсетуваш на еден член на времето тука во фан клубов.Вамос,Вамос Реал се викаше ќе се сетат постариве.
Многу страствен фан на Бенз Дајмонд Бој(така он милуваше да го каже) беше уште од самиот почеток,а и со него сите песни на Таио Круз ги знаевме се додека Роналдо не изигра едно лошо Ел Класико.Времиња...

На крај сликата со Мурињо ишкртан у Пеинт како Џокер е врвот.

Ван Дер Ваарт се враќа вечерва пак на Бернабеу.Штета што заврши во Бетис,а имаше потенцијал.Ќе го памтам голот за пресврт од 0:2 до 3:2 со Севиља во времето на Пелегрини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom