Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мора Фабрегас да има поофанзивна улога, бековите не мора толку напред да одат. Вилиан може да шета лево десбо по крила, Фабре на негово место.

Sent from my GT-I9505

Катастрофа сме па кога гледам Фалкао го игра пред Реми смучи ми се

Додека не биде седнат Ивановиќ првично, ќе се прима на големо, настрана мизеријата од сите...

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Фалкаоо ајдее

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ивановиќ статуа, па дури и капитен :facepalm:[DOUBLEPOST=1440863149][/DOUBLEPOST]Мурињо оди на вечера денес, мирно и спокојно, не се замарај, прибери си ги со тебе Ивановиќ, Хазард, Фабрегас, доктори, вилијани, кејхиловци...

Последно уредено:
У уста да му се исерам на Абрамович, на Грановскаја, на Мурињо, на цел тим!
Гомнојади низаедни! Пола пакла испуши од нервоза, пичка им матер у гадовите скапани, професионалци, шампиони ебати импотентните курови!

Примени Челзи 9, Сандерленд 10, шампионски менталитет :aplauz::cuc:

Ни ебаа матер Кристал Палас на домашен терен мајко мила :несвест:
Најголема грешка што не го игра Реми,јебем ти Коста шупак ниеден.

Монтеро
Мекманаман
Стерлинг
Боласие
Иванович секоја недела по саат и пол секс си добива

Ајде сега чекам на Мурињо, Донев, Викед и Давор какви изговори ќе дадат за играва и проценка на ситуацијава..

За мене лично за резултативе постои само еден виновник. Мурињо.
Доцна почнати подоготовки, негова кривица, треба да знае да изменаџира старт на подготовки. На ова ќе го додадам и очајната физичка спремност на ЦЕЛА екипа. Пак е негова вина и на стручен штаб.
Втора работа е што во секој меч сезонава ги гледаме истите проблеми. Одбрана, немање идеја во напад.
Трета работа што секој меч го гледаме сезонава е лоша формација и избор на прв тим. До кога ќе игра Ивановиќ на бек, и Мурињо сакам да ми одговори си неговата замисла и што мисли дека Бане пружа на тимов со играта десно. Друг на листа е Хазард. Што кур игра типов од почеток на сезона? Го гледа некој на утакмици дали има корист од него? Ја освен ако не го фаулираат и минатата каде асистираше ќе заборавам дека постои таков играч на терен. Која е улогата на Вилиан у екипа, и што поточно игра он? Дух. И на крај пак сакам да одговори Мурињо на прашање ШТО КУР БАРААТ МАТИЌ И ФАБРЕГАС СЕУШТЕ ЗАЕДНО ВО СРЕДИНА.
Значи несакам да пишувам многу затоа што како и секогаш само ја сум единствениот што го сере „Специјалниов“ на форум, ама навистина е специјален колку е ретардиран. Едни исти грешки у формација, поставеност и избор на играчи. Значи не знам што кур прави у тек на недела на тренинзи и подготовки на меч ама да ти се изнаебам на ќерката све да ти ебам тоа португалско поган ниеден.
Ова е срамота за навивачите што даваат пари да идат да ги гледаат, а богами е срамота и за нас што живци кинеме пред ТВ. Све да ви се изнаебам у устата гниди едни. Ја да сум Роман сега идам у соблекувална и онака пред сите ладнокрвно, имате фора до НГ да се средите, ако се средат резултатите и игра, нека останат. Ако не очекувам Мурињо и цела компанија со се докторите кои што Оскар го враќаат од повреда два месеца напоље.
И да, не се играчите криви за ваква игра. Затоа што некој ги става и форсира секоја недела.
Мурињо станал Венгер број два. Све да ти се изнаебам ташак ниеден.

Ја би ги испратил пола тим да играат со резервите.
Вана бе Меси ака Хазард, Фабрегас, Иванович,Кејхил. Мизерија.
Штета што има пауза поради репките, инаку со доста изменет тим треба да излезе Мурињо кој навистина се сере со Иванович.

Сите 3 гола дојдоа по таа ебана страна. Толку ли си бе инает да го ебам.

Да ти се мочам и во управата со тие мочани трансфери и позјамици во Витесе и треторазредни тимови. Додека Сити дава 200 милиони за засилување ние во пензионерите Бане и Тери се крстиме. Немаме никаква замена за Хазард кој се повеќе ме убедува дека е прецент талент. Ројс, Санчез се далеку пред него. Какви Меси какви Роналдовци,нека не се бламира со тие изјавите. Мрсуљко.

Криминална форма, си го ладат цел тим. Нека ја донираат платата наредниве 2-3 месеци во добротворни цели,пошто не заслужуваат ни ебан цент.

Едини за пофалба беа Куртоа, Кенеди, Зума, Азпи и Лофтус, изгинаа ама џабе кога играш со кактуси место фудбалери. Мило ми е и за Фалкао што даде гол иако изгубивме, се гледа колку му фали самодоверба, како се израдува само, како да не му се веруваше дека дал гол..

@HoT IcE

Ја испосра и ти. Ај сите сме нервозни со формава и денешниот нокаут.

Ама

Што кур е Мурињо крив за подготовките? Самиот потенцираше дека касно започнаа, очигледно дека не е до него вината. Некој друг си го лади. Мурињо за џабе не чади и не се истура на други личности, оти на тие што треба очигледно неможе или нема смелост.
Мурињо не знае како се менаџира подготовки? Па минатата сезона имавме одлични подготовки, одличен трансфер период и резултатот беше шампионска круна.
Сега е се обратно.

Управата е виновна, со таа госпожата и другите што се над Мурињо, што се задолжени за трансфери и органзиација на работењето на клубот.
Да ги мочам цела управа, значи овој русов толку глуп е бе, не гледа дека го дерат само за пари и плати. Прво тој Арнесен сега нигерот од Нигерија и компанија.

Па прати бе малце што се случува со трансферите. Во 5 до 12 бараат дефанзивец, а цело лето си го ладеа.

Од мајка им федерфуната. Па мислам само едино Фк Вардар е полошо менаџиран клуб во моментов.

За Иванович те подржувам. За другото имам спротивно мислење сосема.

Единствена позитива е голот на Фалкао.

И нека не го става никој од фан клубов Хазард на ниво со Ројс и Санчез а не пак Меси и Роналдо. Не ја правете таа грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom