Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
23 уште Гомис, Ају и Лукаку

Најпродавани Азар, Иванович, Бентеке, Озил, Жиру, Берахињо :icon_mrgr:

Последно уредено:
33 бода и уште Мартин од Норич утре ми игра.
Окс ќе ми влезе од клупа место Озил, се надевам на уште некое поенче од бонуси од него и евентуално од Педро кој ми е капитен и секако бонус од Вилсон :D

Како што стојат работите
Окс 0
Педро 1
Вилсон 1

Можно е Педро или Вилсон до 2 да скокнат по стабилизирање на BPS

20, a треба да ми играат само уште Мата, Пеле и Швајнштајгер. Како не збрца Боласи едно голче...

Не знам дали да менувам некој од одбранава на Челзи (дали 2 клин шитс ќе имаат сезонава) или Швајнштајгер пошто не ни игра колку што треба.

Како што стојат работите
Окс 0
Педро 1
Вилсон 1

Можно е Педро или Вилсон до 2 да скокнат по стабилизирање на BPS
Де бе па кој ќе добие бонуси од Арсенал-Њукасл ?
Највеќе заслужува Окс.

Габриел 3
Монреал 2
Кош 1
Aбе како одат бонусите? Од секој меч, од секој термин или од секој ден? :D Ништо не знаам мме. xD

Иначе 30 поени од 6 играчи. Поточно 27 поени од 3 играчи (Сања, Силва и Вилсон) со шанса да пораснат ако има бонус. И 3 поени вкупно од Клајн, Марез и Азар.

Сеа го чекам Кејн, утре Фабијански, Шо, Мата и Ају.

Aбе како одат бонусите? Од секој меч, од секој термин или од секој ден? :D Ништо не знаам мме. xD

Иначе 30 поени од 6 играчи. Поточно 27 поени од 3 играчи (Сања, Силва и Вилсон) со шанса да пораснат ако има бонус. И 3 поени вкупно од Клајн, Марез и Азар.

Сеа го чекам Кејн, утре Фабијански, Шо, Мата и Ају.

Од секој натпревар 3цата со најмногу BPS добиваат бонуси. 3, 2 и 1 поен. Како се добиваат BPS поените има табела во rules > scoring.
Има отстапувања (3, 3, 2), (3, 2, 2), (3, 3, 3), (3, 2, 1, 1, 1) и сл... али ме мрзи да објаснувам сега за тоа :D

Од секој натпревар 3цата со најмногу BPS добиваат бонуси. 3, 2 и 1 поен. Како се добиваат BPS поените има табела во rules > scoring.
Има отстапувања (3, 3, 2), (3, 2, 2), (3, 3, 3), (3, 2, 1, 1, 1) и сл... али ме мрзи да објаснувам сега за тоа :D
Најдов, најдов. :D Е сеа од кај Сити бонус треба да земат Сања, Фернандињо и Стерлинг ваљда, така? Силва нема да фати :(

27 поени од 9 играчи :facepalm: утре уште ромеро и дармиан, а овој кутињо мамицата

Последно уредено:
40бода уште Кејн и Цедрик, Клајн влага место Озил со компир и минус четири ќе ми скини на крај .
Синклер би требало трички бонус да земе, Вилсон шо дае тоа, капитенот нишо опет ...
Значи според мнозината од тука шо пишавте ја сум океј ова коло :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom