Фан Клуб: Интер

Перишиќ ќе почне во Италија од нула, што и како бил и во кој клуб играл во Германија е небитно моментално.

Јас лично го немам гледано, 26 години има, добри години, али единствен проблем му е тренерот, т.е. Раниери, кога ќе му ги стави до него Њокури и Медел, ќе се изгуби во играта.

Наместо да се врати Гуарин на ДМФ, со Кондогбија и Хернанес во средина, Јоветиќ и Перса по крила и Икарди во шпиц и доста смо се зајебавали.

И Медел на клупа додека не играме со Барса.

Шат да фак ап Џонтра! Ти би добил и медал за контрадикторност со твоиве ставови. На секои 50 страни од темава сменуваш мислење! :kuracc:

2750стр. - "Шакири е класа бе коњу, ти не си арен" !
2800стр. - " Не бе, тиња е" !

Ај вака, ако и овој пат испаднам во право со Перишич (како со Шакири), да се најдеме и да те репнам по муцина. :rolleyes:

- Чидам со возо во некој четврток, бесплатен е! :P

Тоа е тој Берзеркер, хејта све живо и диво, Перишиќ просек, Шакири просек овој просек оној просек ама битно за Лавеци тепа све живо и диво. Тоа е таа фудбалска класа, Езекиел Лавеци или новиот Ариел Ортега.

у реду е, не ме цитирај кај што пред 54 години си пишал дека е просек Лавеци или ја сум пишал дека е класа.

Иначе Перишиќ ти е Ивица Олиќ тип на играч, голем работник на терен, покрива напред назад, добар креативец или финишер. Како што рече Стејо не значи ова дека е класа играч ама не значи и дека е треторазреден фудбалер кој никад не играл у голема екипа а пред 2 реченици спомна дека Волфсбург е величина во однос на нас. хехе. Ова за Гуарин. Редовен стартер у Хрватска репрезентација, редовен стартер у 2ра екипа во Бундес, нели истата екипа што е гигант за нас, што ќе игра лш, што ретко кој клуб би ги одбил бла бла.
Џонтра малку ти е нејасен постов,ама ако за мојот пост погоре ме спомнуваш - да се дообјаснам.Точно реков дека волфзбург се тим за нас моментално,а реков дека Перса неможе да игра прва постава во ГИГАНТ!Под гигант подразбирам - Баерн Реал Барса Челзи Ман Ју ПСЖ Јувентус(последниве 3-4 години,додека не ги фатат на дело пак:D)и тн.Да резимирам - Волфс не е гигант ама сепак е скала погоре од Интер моментално!

Џонтра малку ти е нејасен постов,ама ако за мојот пост погоре ме спомнуваш - да се дообјаснам.Точно реков дека волфзбург се тим за нас моментално,а реков дека Перса неможе да игра прва постава во ГИГАНТ!Под гигант подразбирам - Баерн Реал Барса Челзи Ман Ју ПСЖ Јувентус(последниве 3-4 години,додека не ги фатат на дело пак:D)и тн.Да резимирам - Волфс не е гигант ама сепак е скала погоре од Интер моментално!

Па и ние бевме гигант! Само со одлукиве (оправдани од вакви ко Џонтра) на управава изминативе години се претворивме во мизерија![DOUBLEPOST=1440856786][/DOUBLEPOST]
Волфс не е гигант ама сепак е скала погоре од Интер моментално!

Знајш сега шо че ти речи? :X3:

"А па германскана една лига што е..."

Шат да фак ап Џонтра! Ти би добил и медал за контрадикторност со твоиве ставови. На секои 50 страни од темава сменуваш мислење! :kuracc:

2750стр. - "Шакири е класа бе коњу, ти не си арен" !
2800стр. - " Не бе, тиња е" !

Ај вака, ако и овој пат испаднам во право со Перишич (како со Шакири), да се најдеме и да те репнам по муцина. :rolleyes:

- Чидам со возо во некој четврток, бесплатен е! :P
Изгледа не размислуваш доволно добро.
`Класа` е кога ќе изигра добро, кога ќе фејлне нормално дека ќе речам дека е тиња. Што не ти е јасно.

Зашто да ме репнеш? Кај реков дека Перишиќ е класа играч и дека нема да фејлне. Секој може да фејлне а и да изненади позитивно.
А што ако издоминира? м?

Тебе ако ти е интересно да си играш кладилница и да погаѓаш кој ќе фејлне кој нема, небаре си Алекс Фергусон у реду е. Не те закачаме веќе, играј си.

Епа ете бе, доаѓа од тим што е многу подобар од нас, што е скала погоре од нас, според тебе. Не е гигант Волфсбург ама е скала погоре од нас и 2ро пласирана екипа во Бундес.
Да дојдеше од Хофенхајм да се сложев со тебе ама вака тешко.
Од кај кур знаеш ти дека не може да игра у овие тимови што ги наброја? :icon_mrgr:

Стави му го постот во букмаркс и секој пат кога Перишиќ ќе утне додавање триј му го у фаца. Докажи му на скотот колку не бил во право.

И запали 2 свеќи у црква да завршиме 10 место и оваа сезона.

Изгледа не размислуваш доволно добро.
`Класа` е кога ќе изигра добро, кога ќе фејлне нормално дека ќе речам дека е тиња. Што не ти е јасно.

Зашто да ме репнеш? Кај реков дека Перишиќ е класа играч и дека нема да фејлне. Секој може да фејлне а и да изненади позитивно.
А што ако издоминира? м?

Разбери, да го наречиш некој класа треба доволно да размислиш кој си го нарекол класа и за што. Тоа беше играч кој беше кикнат од страна на Пеп, "класа" фудбалер кој го изгуби првотимскиот статус. А што е уште полошо го изгуби и местото во клубот. На една "класа" не би и се десило такво нешто!

Сега ме разбираш или да пробам сликовито?

Брзаш бе друже, како мало дете.... "леле колку е добар, предобар е, КЛАСА бе сине" wooooow адреналини до плафон!

А штом се слагаш за ова со Перо дека не е класа тогаш ок. Помислив дека се нервираш кога велам дека не е класа! :rolleyes: Во тој случај се слагаш дека е просек, но можи ќе се снајди и ќе биди клучен играч оваа сезона не велам не, дај Боже! А ако биди така ондак репни ме ти (иако не реков дека 100% нема да го биди), ќе те искрепам шо! :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1440857954][/DOUBLEPOST]
Стави му го постот во букмаркс и секој пат кога Перишиќ ќе утне додавање триј му го у фаца. Докажи му на скотот колку не бил во право.

И запали 2 свеќи у црква да завршиме 10 место и оваа сезона.

Потсети ме ако заборавам

Разбери, да го наречиш некој класа треба доволно да размислиш кој си го нарекол класа и за што. Тоа беше играч кој беше кикнат од страна на Пеп, "класа" фудбалер кој го изгуби првотимскиот статус. А што е уште полошо го изгуби и местото во клубот. На една "класа" не би и се десило такво нешто!

Сега ме разбираш или да пробам сликовито?

Брзаш бе друже, како мало дете.... "леле колку е добар, предобар е, КЛАСА бе сине" wooooow адреналини до плафон!

А штом се слагаш за ова со Перо дека не е класа тогаш ок. Помислив дека се нервираш кога велам дека не е класа! :rolleyes: Во тој случај се слагаш дека е просек, но можи ќе се снајди и ќе биди клучен играч оваа сезона не велам не, дај Боже! А ако биди така ондак репни ме ти (иако не реков дека 100% нема да го биди), ќе те искрепам шо! :icon_mrgr:
Изгубени се тие `класа` и `просек` поими на форумов. Секој си ги сфаќа како му одговара.
Ако рече некој дека Перишиќ е класа, друг ќе помисли дека го рангира исто со Меси и Роналдо.
Ако рече некој дека Перишиќ е просек, друг ќе помисли дека го рангира исто со Бијабијани.

Не знам што да кажам. Перишиќ е добар играч. Може вака?[DOUBLEPOST=1440858405][/DOUBLEPOST]Иначе ја никад не користам `класа` за некој играч. За мене е добар или лош играчот. Класа употребувам во споредби на играчи. Да речеме Перишиќ е класа за Бијабијани. :icon_mrgr:

Значи сега и ти се слагаш дека бил просечен Шакири а летово кога беше на излезни врати се колеше тука каква класа играч бил и што губиме ако го продадеме. :cautious:

Последно уредено од модератор:
Изгубени се тие `класа` и `просек` поими на форумов. Секој си ги сфаќа како му одговара.
Ако рече некој дека Перишиќ е класа, друг ќе помисли дека го рангира исто со Меси и Роналдо.
Ако рече некој дека Перишиќ е просек, друг ќе помисли дека го рангира исто со Бијабијани.

Не знам што да кажам. Перишиќ е добар играч. Може вака?

Знаеш ли колку има такви "добри" играчи, еве конкретно во Серија?
Па во една Сампдорија и Џенова имаше такви добри играчи кои се изборија за место пред нас изминатава сезона, дај да бидиме рални молим те! Почнуваш да ме тиштиш веќе со ова твое нерезонирање, најсериозно.. :unsure:
Но дали сите тие заслужуваат да играат за Интер? Да ги собереме ако не?

Не, очигледно во друго е проблемот. Ваљда проблемот лежи во тоа што јас и ти имаме различна перцепција за Интер. Јас го сметам Интер на рамниште со Челзи и Манчестер рецимо, па и Реал и Барса оти да не! Заслужен за играчи од таков калибар какви што имаат тие. Интер кој има еден Снајдер, еден Ето и еден Занети и Лусио. Затоа и така реагирам.

Али ок, како што гледам ќе се давиме засекогаш! Неизбежно е! :facepalm::backa:

Знаеш ли колку има такви "добри" играчи, еве конкретно во Серија?
Па во една Сампдорија и Џенова имаше такви добри играчи кои се изборија за место пред нас изминатава сезона, дај да бидиме рални молим те! Почнуваш да ме тиштиш веќе со ова твое нерезонирање, најсериозно.. :unsure:
Но дали сите тие заслужуваат да играат за Интер.

Не, очигледно во друго е проблемот. Ваљда проблемот лежи во тоа што јас и ти имаме различна перцепција за Интер. Јас го сметам Интер на рамниште со Челзи и Манчестер рецимо, па и Реал и Барса оти да не! Заслужен за играчи од таков калибар какви што имаат тие, затоа и така реагирам.

Али ок, како што гледам ќе се давиме засекогаш! Неизбежно е! :facepalm::backa:
Ти не знаеш кај тераш бе пријател.
Има добри играчи во Сампа и Џенова што се добри за таму, има добри играчи и у Вардар, има добри играчи и у Карбинци. Што сакаш да кажеш ни самиот не знаеш.
Перишиќ го стаи на ниво на Сампа и Џенова, у реду е Ферги, иц океј.

Многу е јака твојата перцепција за Интер со константен песимизам и очекување да заврши 436то место за да испаднеш у право коа си викал дека Интер ќе фејлне бла бла, куротресини.

Ти реков ако сакаш да си играш кладилница, кој ќе успее а кој не, океј е, играј си, не те закачаме.. и чекај си го Лавеци.

Ти не знаеш кај тераш бе пријател.
Има добри играчи во Сампа и Џенова што се добри за таму, има добри играчи и у Вардар, има добри играчи и у Карбинци. Што сакаш да кажеш ни самиот не знаеш.
Перишиќ го стаи на ниво на Сампа и Џенова, у реду е Ферги, иц океј.

Многу е јака твојата перцепција за Интер со константен песимизам и очекување да заврши 436то место за да испаднеш у право коа си викал дека Интер ќе фејлне бла бла, куротресини.

Ти реков ако сакаш да си играш кладилница, кој ќе успее а кој не, океј е, играј си, не те закачаме.. и чекај си го Лавеци.

Едитирав нешто, се трудам да се разбереме гледаш...
Интер кој има еден Снајдер, еден Ето и еден Занети и Лусио. Затоа и така реагирам.

Ако се праиш мутав ок, немам проблем. Али ако стварно ме ми ја разбираш поентава ќе ме обземи чувство на сожалување, а не сакам!

Па добар е бе, не велам не, затоа и раков просек. Али и Сампа и Џенова имаат добри играчи нели? Како завршија пред нас инаку. Но во моментов ни треба нешто повеќе од "добро" бе kiddo!

Али ок не ме разбираш, а и јас не се разбирам. Ххахаа стварно почнувам да не се разбирам мајке ми, штом уште продолжувам со настојувањето да направам добра ствар, да просветлам некого...

Ок те провоцирам мајчин :vozbud: аман прекини че се искараме пак, гледам вриеш и не трпиш ремет! :D

Последно уредено:
Abe koga imal Inter igrac sto igra podednakvo dobro so dvete noze? Zemete i brojte mu gi asistenciite i golovite na Perisic, ne mu igra uloga dali e namesten na leva ili desna noga.

Проблемот не е само дали играчите се добри или квалитетни ,проблемот е исто така и до системот и до самиот тренер како ќе ја изменаџира целосната ситуација и како ќе ги вклопи играчите во самиот систем или дали воопшто има некаква идеа(што чисто се сомневам со оглед кој идиот имаме на клупа)..

Перишич реално е добар играч но се плашам поради лошите соиграчи дека и тој ќе фејлне тешко бидејќи нема со кој да проигрува кога Јоветич ќе биди затворен, а бекојте ни се катастрофа па ќе мора сам да изведува нешто што веројатно нема да му успева и на крајот ќе биди окаректеризиран како фејл...Хернанес веројатно пак ќе има лоша сезона а Гуарин и Паласио не сакам да ги коментирам

Кај и да е ќе го одпуштат Мурињо од Челси и овој ќе се врати во Интер и ќе освоиме пак триплете.

И тогаш мајка ми ме разбуди за на училиште. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom