D
Darko_ufo
Гостин
Mislam deka Eder ke bide skap za da se nosi kako zamena za Ikardi pod 10m ne mi se veruva da go pusti Sampdoria osven ako ne e vo kriza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што чукаш ти бе, јак стручњаку, па уште лупа боксови. Кој си бе ти?
Абе да ти ебам копилето гараво, ко да не ги знаеш што гомна се од управа. Цело лето натегање за Перишиќ, Лавеци, Ламела, кур пал, и на крај Едер и Борини и ќе треба да ти ебам се женско у комшии. Јасно ти е сега зашто мавам боксови, а лопатар?Што чукаш ти бе, јак стручњаку, па уште лупа боксови. Кој си бе ти?
perisic gotovo e doaga sigurno, naredena e, sleden koj najverojatno ke go dogovvorat e eder, inace za perisic mislam deka nemase da go zemat ama gadov odbil da igra za ovie, im se kurcel i sea ke go davaat najverojatno, inace posle de brujne mnogu ke im doe i ova so perisic, e sea izglea so parite od belgiecot ke go zimaat draxler ali koj gi ebe neka pravat sto sakaat, nebitni se.Абе да ти ебам копилето гараво, ко да не ги знаеш што гомна се од управа. Цело лето натегање за Перишиќ, Лавеци, Ламела, кур пал, и на крај Едер и Борини и ќе треба да ти ебам се женско у комшии. Јасно ти е сега зашто мавам боксови, а лопатар?
Е ако го земат Перишиќ не се важат боксовите, али за комшиките на Маки се важи. Се слагаш ти Николче или да те пратиме кај Ко4о?perisic gotovo e doaga sigurno, naredena e, sleden koj najverojatno ke go dogovvorat e eder, inace za perisic mislam deka nemase da go zemat ama gadov odbil da igra za ovie, im se kurcel i sea ke go davaat najverojatno, inace posle de brujne mnogu ke im doe i ova so perisic, e sea izglea so parite od belgiecot ke go zimaat draxler ali koj gi ebe neka pravat sto sakaat, nebitni se.
Lamela bese alternativa na hrvatov, a i da im se dae na doznaenje na germancive, pametno naprai ausilio im dae deadline, ako do togas ne recnete cao dovidzenja, imame druga opcija.
Sea super bi bilo da se naredi i za laveci.
Не, шизофреник си ти и не знам што да очекувам од тебе ебате тоа нус појавата.Абе да ти ебам копилето гараво, ко да не ги знаеш што гомна се од управа. Цело лето натегање за Перишиќ, Лавеци, Ламела, кур пал, и на крај Едер и Борини и ќе треба да ти ебам се женско у комшии. Јасно ти е сега зашто мавам боксови, а лопатар?
Ае накај сине на кафе, одмори ја малце кајгана, ја испоти.Не, шизофреник си ти и не знам што да очекувам од тебе ебате тоа нус појавата.
И ја на таа другарка ти што ме лајка да и го збутам.
Ти куров одмори го малце, го испоти.Ае накај сине на кафе, одмори ја малце кајгана, ја испоти.