UEFA Europa League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па отвори ти бе да ти ебам модераторот што си. Кога нема никој заинтересиран модераторот треба да си го спаси подфорумот, а не да моли навивачи на екипи што не слушнале за Еврокупови со години веќе. :D

Отвори ти, ако сакаш еден ден да бидеш модератор :cool:

Отвори ти, ако сакаш еден ден да бидеш модератор :cool:
Ги бојкотирам јас, се пријавив за ПЛ уште во мај, не ме ни ставија на анкетата како конкурент на Сабаховиќ. Не оти ќе го тепав, ама поштовање е во прашање. Нека молат сеа за треторазредново натпреварување. :kuracc:

Некој од нас треба да отвори пошто Ливерпул ќе освои сезонава ЕЛ таман да си се фалиме дека наша е и темата. Рики, копот, Скаузер ајде некој.

Па отвори ти бе да ти ебам модераторот што си. Кога нема никој заинтересиран модераторот треба да си го спаси подфорумот, а не да моли навивачи на екипи што не слушнале за Еврокупови со години веќе. :D

Најмногу што можам да направам е да ја преименувам ако до утрешниот ждреб не се јави некој да ја отвори :D

мТолстој, не се важи зошто е баксуз да отвара две теми една по друга, Милан може ќе испаднат уште у групи.

hehe

Најмногу што можам да направам е да ја преименувам ако до утрешниот ждреб не се јави некој да ја отвори :D

мТолстој, не се важи зошто е баксуз да отвара две теми една по друга, Милан може ќе испаднат уште у групи.

hehe
@Scouser88 отварај тема ајде таман да разбиеш малер да освоиме некој куп секако Роџо не го бива.

Ги бојкотирам јас, се пријавив за ПЛ уште во мај, не ме ни ставија на анкетата како конкурент на Сабаховиќ. Не оти ќе го тепав, ама поштовање е во прашање. Нека молат сеа за треторазредново натпреварување. :kuracc:

Ќе го молиш ти утре Толстој на валандовски да не те банира.

Ќе го молиш ти утре Толстој на валандовски да не те банира.
Што е појако Толстој веќе има искуство во модераторските води, па автоматски е пред сите нас на листата кога ќе има нови вработувања од форумсково ВМРО.

Ама Пеџа ќе си стави некој втор братучед и готово. :pos:

hehe

ако не отворам ќе ме ставите модератор да бидам?

Фактички не треба да отвара. Без vmro финти, ќе ве молам. :D
Абе нека отвори детето,нека се учи :D Кога тогаш ќе треба во иднина да преземе модераторска функција, ќе бидне со најголем стаж :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom