Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
apps на десктоп не бива. промашај им е што market на десктоп стават. app се за таблети и мобилни, за touchscreen.

Некни го ставив, само вечерва начекав фри тајм да го расчепкам 10. Кажете ми да не барам, како да го тргнам сајн инот со пасворд, при вклучување што се јавува? Домашен ми е компјутеров, немам никаква потреба за тоа.

Некни го ставив, само вечерва начекав фри тајм да го расчепкам 10. Кажете ми да не барам, како да го тргнам сајн инот со пасворд, при вклучување што се јавува? Домашен ми е компјутеров, немам никаква потреба за тоа.
Мора да има пасворд, само што може ауто логин да прави http://www.intowindows.com/how-to-automatically-login-in-windows-10/

Мене ми е без пасворд. И на осмицата ми беше без пасворд и со абгрејдот така си остана.[DOUBLEPOST=1440612941][/DOUBLEPOST]Ко ќе има нов абдејт, ми се случува следново: дури ми е уклучен лап топот ми се закочуваат видеата, ми снемва звук, песните мп3 не ми ги свири, на скајп не ми дозволува повици/видео повици... Дали му се случува на некој друг ова?

Последно уредено:
apps на десктоп не бива. промашај им е што market на десктоп стават. app се за таблети и мобилни, за touchscreen.

Па не е баш промашај, можат само да добијат. Сеа со “Universal apps“ апликациите се корисни без разлика дали работиш на телефон, таблет или десктоп компјутер.

седмица златна уште многу години ќе служи, ова е само пролазна работа на микрософт да собере некој долар плус исто као 8

седмица златна уште многу години ќе служи, ова е само пролазна работа на микрософт да собере некој долар плус исто као 8
Не баш. Можам да се кладам дека не си инсталирал 10ка па на празно збориш.
Многу е побрз, и бутирање и за работа. Ама има проблеми со драјвери моментално, багови и му треба уште време да се доиспегла со пачеви. Ама тука е сексот, воопшто не ми се свиѓа политикава со апдејти да не знајш што инсталираш туку све само работи, буквално што сакаат можат да ти инсталираат преку апдејт. Плус општо прилагодуњава во Опциите за приватност и триста други тракатанци не ми се свиѓаат. Еве го корисам откако излезе, и ќе продолжам уште месец да го користам па после најверојатно ќе се враќам на златна 7ца хоум премиум. Пошто и онака ми е стара конфигурација.

Не баш. Можам да се кладам дека не си инсталирал 10ка па на празно збориш.
Многу е побрз, и бутирање и за работа. Ама има проблеми со драјвери моментално, багови и му треба уште време да се доиспегла со пачеви. Ама тука е сексот, воопшто не ми се свиѓа политикава со апдејти да не знајш што инсталираш туку све само работи, буквално што сакаат можат да ти инсталираат преку апдејт. Плус општо прилагодуњава во Опциите за приватност и триста други тракатанци не ми се свиѓаат. Еве го корисам откако излезе, и ќе продолжам уште месец да го користам па после најверојатно ќе се враќам на златна 7ца хоум премиум. Пошто и онака ми е стара конфигурација.

можда е побрз да, но кој ќе го купи? седмицата ни малце не се чувствува дека е outdated ко што беше хп кога искочи седумката, тоа беше квантен скок и многу машини не ни можеа да го поддржат страшно нешто : D не верувам микрософт да го замени со нешто у блиска иднина наредни 5 години да речеме.

И седмицата беше ваков додека беше RC. Како вчера да беше кога барав драјвери, па инсталирај некои глупи пачеви за компатибилност... Го направија фрее за што повеќе да го имаат и да ги отстранат баговите што побрзо. Што знам, мене ми се допаѓа, овие 2 дена го расчепкав, немам замерки воопшто. Седмицата беше поон погодок, но технологијата оди напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom