Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Kako bеше она...од серијата која ќе почнам да ја гледам кога ќе ме кремираат и мојата пепел ќе ја фрлат негде во атарот на село Шутово? Brace yourself-објаснувања дека е Карлајл а не Карсли are coming :D

Инаку, lak противник :D

Можност за Ингс да решета противнички мрежи :D

Не само за Ингс. Ова ќе е одлична можност за играчи кои не се во топ натпреварувачка форма заради тоа што немаат одиграно многу утакмици, да добијат по 90 минути.

Podobri se Liverpul godinava od lani ama pak odbranata mu e corba so skrtel i lovren nisto ne biva plus mladite bekoj a benteke-тенеѓе e dobar ama mnogu e sebicen i glumi ludilo mora da jadi zauski i cvrgi od nekoj oti vaka ke tera cela sezona

I’m grateful to Liverpool FC and Liverpool fans for the time and opportunities you gave me. It’s not a goodbye but rather a farewell. I’ll be supporting you guys all the way in every competition… unless you face AC Milan. ‪#‎YNWA‬ ‪#‎SUPERMARIOISBACK‬ ‪#‎IAMTHE45‬
Збори ми за биполарност :вонзем:
Како и да е, со среќа нека му е

11880383_1614207662185457_7909057439616251731_n.jpg

Какво мали Џерард4е е во главата, човече :D
11947572_10205755888108788_5710276179089158657_n.jpg
Ќе биде од детево играч иам такво претчуство...Никогаш не бил преценуван,а и по она што го гледав со Арсенал изгледаше дури и премногу присебно за негови години и деби на дерби меч...Ајде да извадиме уште добар дефанзивец од наша академија и топ ќе биде :)

Не знам дали ќе го биде или не, има време али дефинитивно ми е мило зошто на интервјуто цвета, глеј го како збори :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom