Заработување со YouTube во Македонија

Не мора да имаш таква компанија, можеш и некоја странска компанија која ќе може да ти ги заштити видеата ама мораш да имаш авторски права над музиката прво и на се она останато. Не е така едноставно.
Не муабетот ми беше дали можат стварно да имаат такви приходи 50 илјади евра месечно сепак е огромна сума за таква работа!?!??! тоа значи над пола милион евра годишно

Не муабетот ми беше дали можат стварно да имаат такви приходи 50 илјади евра месечно сепак е огромна сума за таква работа!?!??! тоа значи над пола милион евра годишно
50,000 евра месечно за да ти ги штитат видеата? Ако добро те разбрав... Инаку не е толку пари. Јас плаќам многу малку за да ми се заштитени некои видеа ама јас сум преку холаднска фирма.[DOUBLEPOST=1440422323][/DOUBLEPOST]
Мора да се има 100+ илјади субскрајбери за да почне да се заработува

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Кој те лажеше тоа? Да му кажеш да ти ги врати парите. Друго нешто ако незнаете не тропајте глупости пошто има луѓе кои не се разбираат ќе ви поверуваат.

50,000 евра месечно за да ти ги штитат видеата? Ако добро те разбрав... Инаку не е толку пари. Јас плаќам многу малку за да ми се заштитени некои видеа ама јас сум преку холаднска фирма.[DOUBLEPOST=1440422323][/DOUBLEPOST]
Кој те лажеше тоа? Да му кажеш да ти ги врати парите. Друго нешто ако незнаете не тропајте глупости пошто има луѓе кои не се разбираат ќе ви поверуваат.
Ти кој лажеш ? Дај да го видиме твојот канал

Ти кој лажеш ? Дај да го видиме твојот канал

Pretplatnicite\Sledacite mozes da gi imas i vo milioni i pak nisto da ne zarabotis ....Bitno e kolku views imaat videata...!

Сосема случајно ми се проби видеото, и ако сметате дека 2,5 долари се заработка се лажете. Во Македонија не исплаќаат доволно добро со кликање на рекламите, најдобро печалат земјите што се во ЕУ. Ако во Македонија за 100к прегледи наплаќаат 2,5 долари, во Англија или Германија на пример за истата прегледност ќе исплатат 10 пати повеќе од нас.
zarabotka.png

Pretplatnicite\Sledacite mozes da gi imas i vo milioni i pak nisto da ne zarabotis ....Bitno e kolku views imaat videata...!
Мора да имаш следбеници ако немаш следбеници немаш ни гледаност

Мора да имаш следбеници ако немаш следбеници немаш ни гледаност

Тропаш глупости, престани веќе, бидејќи може некој да ти верува, а немаш врска што пишуваш.

Дај бе да го видиме твојот канал што само се чукаш во гради
Значи брат , со 2 000+ претплатници е каналов ,еве ти слика од заработка , какви 100 k претплатници :facepalm::
1.jpg

333ej52.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom