Заработување со YouTube во Македонија

S

Samurai_Sk

Гостин
Не мора да имаш таква компанија, можеш и некоја странска компанија која ќе може да ти ги заштити видеата ама мораш да имаш авторски права над музиката прво и на се она останато. Не е така едноставно.
Не муабетот ми беше дали можат стварно да имаат такви приходи 50 илјади евра месечно сепак е огромна сума за таква работа!?!??! тоа значи над пола милион евра годишно

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не муабетот ми беше дали можат стварно да имаат такви приходи 50 илјади евра месечно сепак е огромна сума за таква работа!?!??! тоа значи над пола милион евра годишно
50,000 евра месечно за да ти ги штитат видеата? Ако добро те разбрав... Инаку не е толку пари. Јас плаќам многу малку за да ми се заштитени некои видеа ама јас сум преку холаднска фирма.[DOUBLEPOST=1440422323][/DOUBLEPOST]
Мора да се има 100+ илјади субскрајбери за да почне да се заработува

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Кој те лажеше тоа? Да му кажеш да ти ги врати парите. Друго нешто ако незнаете не тропајте глупости пошто има луѓе кои не се разбираат ќе ви поверуваат.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
50,000 евра месечно за да ти ги штитат видеата? Ако добро те разбрав... Инаку не е толку пари. Јас плаќам многу малку за да ми се заштитени некои видеа ама јас сум преку холаднска фирма.[DOUBLEPOST=1440422323][/DOUBLEPOST]
Кој те лажеше тоа? Да му кажеш да ти ги врати парите. Друго нешто ако незнаете не тропајте глупости пошто има луѓе кои не се разбираат ќе ви поверуваат.
Ти кој лажеш ? Дај да го видиме твојот канал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Сосема случајно ми се проби видеото, и ако сметате дека 2,5 долари се заработка се лажете. Во Македонија не исплаќаат доволно добро со кликање на рекламите, најдобро печалат земјите што се во ЕУ. Ако во Македонија за 100к прегледи наплаќаат 2,5 долари, во Англија или Германија на пример за истата прегледност ќе исплатат 10 пати повеќе од нас.
zarabotka.png

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Pretplatnicite\Sledacite mozes da gi imas i vo milioni i pak nisto da ne zarabotis ....Bitno e kolku views imaat videata...!
Мора да имаш следбеници ако немаш следбеници немаш ни гледаност

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Мора да имаш следбеници ако немаш следбеници немаш ни гледаност

Тропаш глупости, престани веќе, бидејќи може некој да ти верува, а немаш врска што пишуваш.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Kajgana Shop

На врв Bottom