Не сум бегала од војна фала Богу. Не сум била под такви мизерни услови и полицијата да ме тепа, фала му на Бога бесконечно.А ти што си ? Па и ти си бегалка
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум бегала од војна фала Богу. Не сум била под такви мизерни услови и полицијата да ме тепа, фала му на Бога бесконечно.А ти што си ? Па и ти си бегалка
Да ти пратиме неколку имигранти, таму да ги згрижиш?Ти еве имаш. Земај бе земај тепај ги изнемоштените луѓе, срамота по сите новини сте. Срам ми е да кажам од кај сум.
Што е битно, битно си бегалкаНе сум бегала од војна фала Богу. Не сум била под такви мизерни услови и полицијата да ме тепа, фала му на Бога бесконечно.![]()
Тоа е мафија бе, пред една недела таксистите возеа за 200 евра до Табановце и немаа никакви обврски кон полицијата.Ако им чини бе, ако не ете им ја Бугарија Албанија, поштени се таму таксистите таксиметар им уклучуват и попуст им дават.... колку сте наивни![]()
И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.Што е битно, битно си бегалка
Нас со векови не малтретираат избеглицитеИ да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.
Секој има право на свое мислење ваљда и за тоа е форумов??Да ти пратиме неколку имигранти, таму да ги згрижиш?
На дело да покажеш хуманост, не вака само на зборување (типкање).
Па да. Каменувана беше полицијата. Фали тоа на снимките да се види. Затоа беа употребени шок бомби.Де бее фрлале со камења по воловите најадени, напиени, наспиени.
Со тоа се браните.
Вие една ситуација со бегалци не можете да решите , а не па нешто поголемо.
Бегалци се кога влегуваат од држава во која има војна. Они „бегаат“ од Грција, која BTW е земја од ЕУ. Јас незнам дека има војна во Грција или може не сум информиран. Не можат да се стрпат да се воспостави ред? Не сакаа да ги пуштат прво загрозените категории (жените и децата)?И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.
Ова е познат синдром на покондурени примероци од рурален хабитат, како една пријателка кога се одсели во Канада - после пар години се враќа и првиот коментар и беше: „Пффф, каков крш аеродром ИМАТЕ“.Вие една ситуација со бегалци не можете да решите , а не па нешто поголемо.
Типкај слободно, само не те гледам да се понудиш да прибереш некој имигрант - да го згрижиш.Секој има право на свое мислење ваљда и за тоа е форумов??
Секако дека ќе типкам исто како и ти што типкаш.
Типкај слободно, само не те гледам да се понудиш да прибереш некој имигрант - да го згрижиш.
Оваа е или торбешица или албанка, затоа "вие" вика.Ова е познат синдром на покондурени примероци од рурален хабитат, како една пријателка кога се одсели во Канада - после пар години се враќа и првиот коментар и беше: „Пффф, каков крш аеродром ИМАТЕ“.![]()
Тоа би било комплимент, во нејзиниов случај.Оваа е или торбешица или албанка, затоа "вие" вика.
Па затоа прво прашав, да не грешам душа.Може има прибрано, од кај знаеш па ти.
Да бе затоа и ви остана еден торбеш да се браните со сликата на која му дава вода на кутрото дете. Демек вие сте биле хумани. Сабајле.Оваа е или торбешица или албанка, затоа "вие" вика.