Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
А ти што си ? Па и ти си бегалка :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Не сум бегала од војна фала Богу. Не сум била под такви мизерни услови и полицијата да ме тепа, фала му на Бога бесконечно. :)

Ти еве имаш. Земај бе земај тепај ги изнемоштените луѓе, срамота по сите новини сте. Срам ми е да кажам од кај сум.
Да ти пратиме неколку имигранти, таму да ги згрижиш?
На дело да покажеш хуманост, не вака само на зборување (типкање).

Не сум бегала од војна фала Богу. Не сум била под такви мизерни услови и полицијата да ме тепа, фала му на Бога бесконечно. :)
Што е битно, битно си бегалка :D

Ако им чини бе, ако не ете им ја Бугарија Албанија, поштени се таму таксистите таксиметар им уклучуват и попуст им дават.... колку сте наивни:tapp:
Тоа е мафија бе, пред една недела таксистите возеа за 200 евра до Табановце и немаа никакви обврски кон полицијата.

Што е битно, битно си бегалка :D

И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.

И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.
Нас со векови не малтретираат избеглиците :D ако некој е малтретиран тоа е македонија 20 години не дупат имигранти

Да ти пратиме неколку имигранти, таму да ги згрижиш?
На дело да покажеш хуманост, не вака само на зборување (типкање).
Секој има право на свое мислење ваљда и за тоа е форумов??
Секако дека ќе типкам исто како и ти што типкаш.

Де бее фрлале со камења по воловите најадени, напиени, наспиени. :)
Со тоа се браните.
Вие една ситуација со бегалци не можете да решите , а не па нешто поголемо.
Па да. Каменувана беше полицијата. Фали тоа на снимките да се види. Затоа беа употребени шок бомби.

Инаку Гевгелија како град, не може сама да го реши проблемот. Редовните линии можат да носат до најмногу 800 лица на ден. Четири дена за да се изнесе една група. Башка што 3 000 лица се 20% од населението од градот. А приливот на мигранти не прекинува.

Ете може имаш повеќе искуство во справување со вакви ситуации. Ова ти е моментот да бидеш конструктивна.Кој е твојот предлог?

Бегалци се кога влегуваат од држава во која има војна. Они „бегаат“ од Грција, која BTW е земја од ЕУ. Јас незнам дека има војна во Грција или може не сум информиран. Не можат да се стрпат да се воспостави ред? Не сакаа да ги пуштат прво загрозените категории (жените и децата)?

Вие една ситуација со бегалци не можете да решите , а не па нешто поголемо.
Ова е познат синдром на покондурени примероци од рурален хабитат, како една пријателка кога се одсели во Канада - после пар години се враќа и првиот коментар и беше: „Пффф, каков крш аеродром ИМАТЕ“. ;)

Секој има право на свое мислење ваљда и за тоа е форумов??
Секако дека ќе типкам исто како и ти што типкаш.
Типкај слободно, само не те гледам да се понудиш да прибереш некој имигрант - да го згрижиш.

Ова е познат синдром на покондурени примероци од рурален хабитат, како една пријателка кога се одсели во Канада - после пар години се враќа и првиот коментар и беше: „Пффф, каков крш аеродром ИМАТЕ“. ;)
Оваа е или торбешица или албанка, затоа "вие" вика.

Само ќе ве прашам.
Не ви е срам вакви слики по светов да се шетаат ?
Од која причина? Зошто ???
https://twitter.com/blickamabend/status/635827483653341184[DOUBLEPOST=1440437186][/DOUBLEPOST]
Оваа е или торбешица или албанка, затоа "вие" вика.
Да бе затоа и ви остана еден торбеш да се браните со сликата на која му дава вода на кутрото дете. Демек вие сте биле хумани. Сабајле.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom