Neznam toa, samo znam deka posle 4 sezoni mirni, ovaa ke gi aktiviram nervite pak za sekoja utakmica...Не ги разбирам и зашто дадоа толку големи пари за овој Заза тапа е дечкото![]()
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neznam toa, samo znam deka posle 4 sezoni mirni, ovaa ke gi aktiviram nervite pak za sekoja utakmica...Не ги разбирам и зашто дадоа толку големи пари за овој Заза тапа е дечкото![]()
Ќе имаме конкуренција ова година не дека другите се јаки него ние малце сме послаби ...Neznam toa, samo znam deka posle 4 sezoni mirni, ovaa ke gi aktiviram nervite pak za sekoja utakmica...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Затоа што кога веќе критикуваш, треба да ја имаш целосната слика за натпреварот, сите околности, од сите аспекти да му се пристапи на проблемот, а не „продај го дур Челзи се уште е заинтересиран“.Не знам зошто обична критика за играч или тренер го сфаќате како плукање,не подржување на тимот во порази,кревање паника или не знам ти што.Никој не е венчан за играч или тренер,па цело време да ги фалиме и кога ништо нема да изиграат.Форум е ова,ако некои играчи не изиграле добро на некој меч или потфрлил тренерот(како Алегри вчера) ќе се критикуваат,кога ќе изиграат добро ќе ги фалиме,без разлика дали е прв или последен меч во сезона.Глупо да гледаме све низ розеви наочари да бараме добри работи во поразов,оправдувања и само да пишуваме и да ги дигаме во облаци играчиве кога ќе победат
Не се однесуваше конкретно на твојот пост имаше и други претходниве страни кои се бунеа за критикиве.Муабетов ми е за добронамерна критика,не за вакви "продај го дур држи цена" кои се поише од нервоза.Затоа што кога веќе критикуваш, треба да ја имаш целосната слика за натпреварот, сите околности, од сите аспекти да му се пристапи на проблемот, а не „продај го дур Челзи се уште е заинтересиран“.
ПДЧ во Сампдорија![]()
А си се запрашал ли зошто Погба изиграл (според тебе) лош меч? Или баш те заболе, битно Ла стампа излегла со некаква статистика. Тројцата најбитни играчи од лани си заминаа и вие сакате тоа да не се осети. Не оди тоа така. Ќе мора полека да се гради новиот тим.Не се однесуваше конкретно на твојот пост имаше и други претходниве страни кои се бунеа за критикиве.Муабетов ми е за добронамерна критика,не за вакви "продај го дур држи цена" кои се поише од нервоза.
Јас го критикував вчера Алегри и за поставеноста и за измените,Исла не е за критика толку знае црепот.Погба реално вчера ептен лошо изигра превише се уфилма,изведуваше катастрофални слободни кога можеше да нафрла,дриблаше во продолженијава кога сите се бркаше резултат,еве La Stampa го критикуваа и излезе со статистика дека имал 26 изгубени топки и ни еден удар во рамки на гол.Пак ти кажувам ова се реални критики кои мора да ги има после ваков негов меч,кои воошто не се од тој тип " продај го дур Челзи се уште заинтересирани"