Како може да преговара со некој играч ако клубот тој играч не сака да го продаде?Кога Венгер признал дека преговараат со некој играч? Секогаш дава изјави за да го скрене вниманието. Само не ми е јасно зошто секој трансфер период чека до дедлајнот за да се засили. Ќе имаме вкупно 4 натпревари изиграно до тој рок.
Буквално ме свати, но еве ќе ти одговорам. Случајот на Сонг каков беше? Исто така пред 2 години ова време Реал убаво си кажаа дека Озил не им е на продажба па видовме после една недела што се случи (а претходно ниедна шпекулација не прочитав дека се поврзува со Арсенал). Ако тимот признае дека си го продава играчот тоа е лошо за преговорите со другиот клуб.Како може да преговара со некој играч ако клубот тој играч не сака да го продаде?
да не го зедоа Бејл тоа лето ништо од Озил ќе беше работатаБуквално ме свати, но еве ќе ти одговорам. Случајот на Сонг каков беше? Исто така пред 2 години ова време Реал убаво си кажаа дека Озил не им е на продажба па видовме после една недела што се случи (а претходно ниедна шпекулација не прочитав дека се поврзува со Арсенал). Ако тимот признае дека си го продава играчот тоа е лошо за преговорите со другиот клуб.