B
Borg_Drone
Гостин
Ништо, ортомата на грб и правец Русија или Америка.
абе ако ја следиме теоријта на многу што ги има ко Пуно , овие набилданиве избеглици изгледа се најголеми пичкетини, ги оставиле жените и децата само да спасат газ. Јас не можам тоа да го сфатам да оставиш жена и деца за некој брадосан се изживува со нив а јас да бегам во некој пичке си материна.Тој некој си смрден брадосан да стигне до жена ми и мојте две деца прво ке треба да помине преку мене, а не ја с да бегам да спасам газ а некој манњак да ми ја силува фамилијатаБидејќи мигрантиве претежно се од Сирија, сакаш ли да кажеш дека мажите за да ги поштедат жените и децата од тортура, ги оставиле дома каде секој миг може да им дојдат припадниците на ИСИС кои нема многу да се двоумат да ги силуваат и заколат?
И ние не ги сакаме. Не ги сакаат ни шпанците ни грците, србите, сигурно ни вие. Ни Европа не ги сака. У ствари никој никогаш не сакал бегалци и мигранти, посебно со разлики големи светлосни години. Уште е нејасно зошто овие авганистанци, сиријци, пакистанци, египќани не мигрираат кон поблиските соседи кои се и побогати, некои и поголеми од доста европски држави, посебно од балканските.Заштото не ги сакат арапските земи
Ние нема да ги убиеме,а тамо можат како ништо да бидат убиени,ако вака нелегално влезат. Почни да ги стрелаш на граница,па види дали ке смеjaт и помислат да приближатИ ние не ги сакаме. Не ги сакаат ни шпанците ни грците, србите, сигурно ни вие. Ни Европа не ги сака. У ствари никој не сака бегалци и мигранти, посебно со разлики големи светлосни години. Работата е зошто овие авганистанци, сиријци, пакистанци, египќани не мигрираат кон поблиските соседи кои се и побогати од една просечна европска држава.
мислам тоа е единствен спас, со оглед на тоа што тие ни секунда не би се двоумеле да те скинат ...Ние нема да ги убиеме,а тамо можат како ништо да бидат убиени,ако вака нелегално влезат. Почни да ги стрелаш на граница,па види дали ке смеjaт и помислат да приближат
супер, нека ја запалат Европа, па ваљда ке им текне да отворат некој концетрационен логорПРЕКУ 4.000 ТЕРОРИСТИ МЕЃУ МИГРАНТИТЕ: Според сириската тајна служба, меѓу мигрантите има преку 4.000 терористи!
Неделникот Република објавува дека поранешниот оперативец на сириската тајна служба „Ал-мухабарат ал-Амах“ или Општа служба за разузнавање, кој сега работи за потребите на воената команда на ИСИС, на свои западни колеги им пренел шокантни информации поврзани со успешно спроведениот план на Исламската држава да инфилтририра свои оперативци подготвени за терористички напади на европска територија.
http://infomax.mk/wp/?p=36930
Што збориш?супер, нека ја запалат Европа, па ваљда ке им текне да отворат некој концетрационен логор
а што е за тебе оправдување, на секој чекор криминал, силувања во секоја укажана прилика, прво нешто што им доаѓа на памет е како да го заебат системот во државата во која се населиле, и сега јас треба да го корегирам мојот пост, абе оди одјеби, преку курац веке ми од криминогени говна.Што збориш?
Ние сме Европа!!
А и да не сме, тероризмот нема никакво оправдување. Како можеш да оправдуваш убивање на недолжни луѓе?
Те молам корегирај го постот.
Не се прави луд те молам, имам неколку пати поминато низ Чаир и многу брадосани со кратки панталони видов, протестите за Монструм голем дел имаше такви. Не сме глупи.Исис нема шанси да опстои во балканот, немаат подршка од локалното население, ниту можат да функсионираат во територии острови, ниту е во интерес на американците тоа, што би добиле со исис на балканот, гасоводот?
Nema podrska??? Se mole nekoj da najde snimka od brakjava so Dzihadskoto zname i Alahu Akbar izvicite koga prostestiraa protiv MOnstrum. Lele kako se smea togas koga im vikavme deka odea da ratuvat vo Sirija i Irak. Sega koga ispadnale brojkite kolku od Niv odea da ratuvat za ISIS se stana pojasno okolu decata.Не се прави луд те молам, имам неколку пати поминато низ Чаир и многу брадосани со кратки панталони видов, протестите за Монструм голем дел имаше такви. Не сме глупи.
Не мора да значи, можеби само ја употребуваат ситуацијата, не мигрираат сите заради војната, туку само сакаат да одат у печалба.Бидејќи мигрантиве претежно се од Сирија, сакаш ли да кажеш дека мажите за да ги поштедат жените и децата од тортура, ги оставиле дома каде секој миг може да им дојдат припадниците на ИСИС кои нема многу да се двоумат да ги силуваат и заколат?