Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
treba da probame 4 3 2 1 varijanta
clajn skrtel lovren moreno
milner can firminjo
lalana cotinjo
bendeke
posto hendo ne veruvam da igra poradi povredata inaku sekako bi go vmetnal namesto lalana ,inace milner ni e zasega najdobro zasiluvanje vistinska radilica se nadevam deka nema da mu dadat prostor na sancez od drugata strana pretpostavuvam ke e oziil mislam deka moreno i can ke go pokrivaat toa toa e toa arsenal e potpren na ovie dva igraci +ramzi i kazorla mislam deka mozeme da gi kikneme nemaat napagjac gurud mu trebaat mnogu sansi za da realizira so ne znaci deka prvata so ke ja ima nema da e gol taa moze da ja dade i posle cel natprevar da promasuva ne se plasam od arsenal od pricina sto nie sme najslabi na centar sutevi i visoki topki arsenal se najniska ekipa vo premier ligata ,i ako lovren i skrtel ne mozat eden dzuru da go zadrzat togas neka si odat dvajcata i onaka smetam deka se najslabata karika vo klubot

Со што состав би изглегле денеска?

За кладилница прашувам, мислам дека ќе изненадите.

Лани ми ги тагнувавте од Барса фановите да ме убедуваат како Педро бил слаб играч и како им се темнело кога ќе го видат у прв состав.
Тагнете ги пак да им кажам колку незнаат.

:)

Мора некој и за клупа да се има :)
Ако бе, се сложувам јас за тоа, не може сите да бидат првотимци. Дај боже првиот тим да ни игра перфектно и да не треба никогаш Сако да влезе за во ПЛ :)

Колку само ќе купиме еден од Махрез и Калум Вилсон догодина еј. Или може и двајцата :D

Кога сме купувале one season wonders па да те натера да помислиш дека ќе тргнеме по нив? :D
Арапот од лани си игра добро бре, само што не беше толку експониран. Иначе еден од најзаслужните играчи што Лестер на последните 12 утакмици во ПЛ имаат 9 победи и само еден пораз. :) Мислам оти се тим со најдобра форма сеа за сеа. :D[DOUBLEPOST=1440373835][/DOUBLEPOST]E сеа тоа што ти многу можно е да си се заебавал, а јас сум полу заспан и не ти го видов смајлито на крај е друга работа. :D

Наводно Лалана се повредил (thigh injury), еден месец.
Со повредиве на Ален и Хендо тнки сме у средина, Лукас не смее ни да помислат да го продадат...
Се поверојатно е дека Бало оди во Милан на позајмица, платата ќе му ја плаќаме по пола, а они ќе ни платат и дополнителен износ за лоанот[DOUBLEPOST=1440415761][/DOUBLEPOST]А па ко да имало значајни слики од него во дрес на Ливерпул :vrtioci:Не ги избришал сите инаку, ги оставил со некои соиграчи и едно видео, али дефинитивно недостигаат фотографии

Последно уредено:
Наводно Лалана се повредил (thigh injury), еден месец.
Со повредиве на Ален и Хендо тнки сме у средина, Лукас не смее ни да помислат да го продадат...
Се поверојатно е дека Бало оди во Милан на позајмица, платата ќе му ја плаќаме по пола, а они ќе ни платат и дополнителен износ за лоанот[DOUBLEPOST=1440415761][/DOUBLEPOST]А па ко да имало значајни слики од него во дрес на Ливерпул :vrtioci:Не ги избришал сите инаку, ги оставил со некои соиграчи и едно видео, али дефинитивно недостигаат фотографии

Неам инстаграм ама од редит шо читам наводно ги избришал сите слики каде го има во дрес на Ливерпул!
За Балотели зборам...[DOUBLEPOST=1440416520][/DOUBLEPOST]Не праам рефреш....извини! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom