Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.946
Поени од реакции
16.271
Ovaka ke sme cela sezona, na individualni akcii, ako vleze vleze, ako ne golem kur, bitno karakter ke pokazuvame na sekoj mec.
Mora uste trojca najmalce da se zemat do kraj na transfer period, ako ne kje gleam ocobol sekoja utakmica i ke se krstime na poedinci koj moze da resat mec, a mnogu retki se kaj nas.
Bitno Murilo i Miranda odlicni.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.009

Аталанта имаа играч помалце, ама што мислеа на крајов со поставеноста у одбранава и овој даден луксуз за Јојо, е тоа стварно незнам, бруки.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Јоветиќ игра иста улога како Ковачич, иде до центар, огранизира игра, колку топки пушти само во напад нема никој, на крај од 70 до 90 се направија доста шанси, заслужена е победата колку и да е лоша играта, па ја не памтам кога сме играле ние некоја препознатлива игра.
Пак ќе пишам, со саглам крило + плејмејкер може да се има добра сезона.
Најбитно е што одбранава е посигурна, па лани немаше утакмица гол да не примиме.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.586
Поени од реакции
87.921
Аталанта имаа играч помалце, ама што мислеа на крајов со поставеноста у одбранава и овој даден луксуз за Јојо, е тоа стварно незнам, бруки.
Брзо го изведовте аутот, а играчиве на Аталанта сите се враќаа кон голот негледајќи ја топката, затоа оставија толку простор

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А да беа со 11 души на терен мртвите бергамовци никад немаше гол да им дадат.

Па пичка му лепа матерна,продај тоа говно Хернанес у Моги Мирим му ебам тоа пациентот што се движи по терен ко забавена снимка.

Исусот да се трга под итно од странична позиција во одбрана,криминал е да се игра таму.

Паласио да се закова на клупа ако се донесе више еднаш Перишич.

Не ми праи ќеиф вечерашнава игра,држ недај без организирана асална акција.
Па Киево ќе не решета со онаков среден ред

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.009
Брзо го изведовте аутот, а играчиве на Аталанта сите се враќаа кон голот негледајќи ја топката, затоа оставија толку простор
да така беше али во Интер он беше најопасниот играч, у негова близина секако мораше еден да има, фластер, кој ги ебе, ја сјебаа бајаги, у секој случај толкав простор не смееш да има, камерата така беше поставена уште пред да шутне се знаеше дека овде 90% гол паѓа, рутински финишираше иако голот е ефектен, ова се негови ситуации, ваквиве пласирани му се трејдмарк.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пристап на игра пар екселанс, проба Манчини со пичкарскиот пристап прво полувреме ама и тоа не им беше доволно на Аталанта да мрднат од 30 метри. Класичен пресинг и ставање у шише. Вака се игра со мртваци. Набиј ги и кај ќе идат на мајка им.
Второ полувреме одма се осети присуството на плејмејкер што знае што му е работа а не Брозгара тимонот, иако рака на срце денеска беше добар. Нападот малце закочен, Јоветиќ уште не е разигран, солираше неколку пати денеска, Паласио мртовец, одма би го потпишал Борини, барем ќе гриза на вакви утакмици а не репов да му ебам коњестиот.

Кондогбија има да биде играчиште, остај ти Фреди Гуарин, Берзеркер, Ибракадабра курсетресе експерти, стуП е човекот у средина, се одбиваат играчите од него.
Хуан денеска изненадувачки топ лев бек, поготово у второ полувреме имаше едно 5-6 употребливи топки у шеснаестерец, ќе ти ебам ушлето шрековско лажно бекче, браво.
Штопериве коњи позади, Муриљо изгина, да можеше у напад ќе отидеше да се јаде со дедо ми Стендардо.

Секад е добро вака да се почне, јак пристап и само напред, ќе паѓаат како крушки вакви (што би рекол Син) parmezanski ekipi sve da im iznaebam ja na niv. Да се врати Икарди (се повреди нешто а?), да се разигра Јована, плус 1-2 напаѓачи за импакт од клупа и евентуално некој ултра офанзивен бек, да не трипа Манчини и таман сме.

Овој Манај шконтаров делува на безобразно детиште, гриза напред, за голот ама ја зарога тоа топката у публика, може ван стадион ја изнесе бем му сто маики.
Класичен шпиц е овој изгледа, а Син?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
да,класичен шпиц е.

Ене го изгледа и Перишиќ бил на трибини вечерва на Меаца да ја гледа текмата.
Ако не,ок би било сабајле да излезе вест дека Борини е потпишан само Паласио да седне малце на клупа пошо вечерва беше катаклизма.

Одбраната карпа вечерва,посебно Мурило ќе го биде него вечерва без грешка одигра,дури и пун со самодоверба неколку пати и напред повлече со топка.

Икарди,Јојо,Перишич е сосем ок напад за со маливе екипи ко Аталанта,само плеј очајно ни треба,не можеме цела сезона на Хернанес да се потпреме и неговата мртва топло-ладно игра му ебам тоа циркузантот себичен

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.512
@Џонтра Волта
Накваси го бе педер!

Ова беше утакмица која мораше да се победи! (11-10)
Не рипај ко титула да сме освоиле! Има време.
А јас че м'чам засега... :)

Член од
26 јули 2015
Мислења
85
Поени од реакции
40
Засилувања со најголема веројатност за реализација: Коентрао, Борини, Мело и летната сага Перса. Не е лошо :neetaka:.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.627
Поени од реакции
115.134
Па овие ако ги земеме ќе пушам беровски курови жими се ви кажувам. Само Мело не би го земал од овие, Перишиќ и Конетрао со две раце ги зимам, а Борини ради Џонтра смрдлето, иначе и тој кој го ебе. Шала на страна ај ко измена ќе го биде, да има кој да го замени Икарди крф му ебам.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.100
Поени од реакции
46.009
Запеј и тука бе да ти ебам будалата хахахахахаха солзи ми течат.
ниееее не сме грцииии, бугари и срби, ЧЕЕЕДА СМЕЕЕ НА АЛЕЕКСАНДАРР ГОРДОООСТ МАКЕЕЕДОНСКААААААА

:oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom