Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
R

red.devil

Гостин
Цената на Стоунс после една судиска одлука се искачи за 10м :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како му бегаат на Бане леле:)))
Брзината на Бане експоненцијално опаѓа како што старее и побрзи играчи го вртат, језда има кликер и знае добро да се постави ама мислам со време да си се пребаци на ЦБ нема да е лошо.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
А и Матиќ одлична утакмица досега. Кокелин да имаше ваква утакмица, ќе имаше едно 10 коментари досега и трансфер право у Чарлтон.
А па Кокелан ко ќе изигра некоја одлична како Матиќ го кревате две класи над него.

И така.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Пенал промашува, а кој гол го даде господи боже :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Oд дебелото. Шо мислиш, зошто го гојме толку.
Добро, затоа и не го спомнав Руни ама и од Депај се очекува заедно со Руни да ја влечат екипата.
Јес да лошо почна Мемфис и затоа почнувате да се браните ама рано е уште и има потенцијал у него за големи нешта.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Брзината на Бане експоненцијално опаѓа како што старее и побрзи играчи го вртат, језда има кликер и знае добро да се постави ама мислам со време да си се пребаци на ЦБ нема да е лошо.
Тоа го дробев ја у фан клуб ама Мурињо не чита

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Da bese u Junajted so gol i asistencija na debi sega reinkarnacija na Ronaldo ke bese ama u Chelsea e dobar, nisto posebno. Zatoa Depay e Gospod protiv Briz hehe.
Ако на 28 години направи таков скок у квалитетот на играта и стане прв играч на Челзи , што да кажам , алал нека му е !
Апропо реинкарнирањето ,во Челзи на кого ке му е реинкарнација ? На Фло ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, затоа и не го спомнав Руни ама и од Депај се очекува заедно со Руни да ја влечат екипата.
Јес да лошо почна Мемфис и затоа почнувате да се браните ама рано е уште и има потенцијал у него за големи нешта.
Со самото тоа што има 21 година рано е сам да влече екипа на грб во прва сезона, и тоа МЈ. Очекувани се фрустрирачки утакмици од негова страна, фудбалер во развој е. Хазард има такви од време на време не па Мемфис.

Самите вчера коментиравте дека шпиц ни треба, сите го увидоа тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom