Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
:pos: Озбилно Марко Марин го стаил у прва постава.
Па нели не игра овој таму бе?

Каков Мурџо ејј инат води, како мало дете е. Има одма да јаде отказ заради овој потег ако изгуби после. :tapp:

P

pepito*

Гостин
Играш, играш цела сезона со најјаките противници Кристал Палас и Вест Хем и на крај ти иди Монако те тепа дома 3-1. Или ПСЖ со играч помалку цела утакмица те елиминира дома.

T

Todd Solondz

Гостин
Dobar poteg na Murinjo. Ne mu treba Matic protiv avtobusot na Toni Pulis.[DOUBLEPOST=1440330440][/DOUBLEPOST]
Играш, играш цела сезона со најјаките противници Кристал Палас и Вест Хем и на крај ти иди Монако те тепа дома 3-1. Или ПСЖ со играч помалку цела утакмица те елиминира дома.
Kristal Palas u spanija faca top 4 ko od shala.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Тоа е кога не следиш ништо настрана од Англија и Велс.
Да, точно може е појака ама последниве 2-3 години.
Де кажи до пред тоа колку клубови се бореа до крај за лигата.

Само да те потсетам пред 4 години разликата помеѓу првиот и 4-тиот беше 30-40 бода.(Годината кога малага заврши 4-та)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.604
Пак ќе се изнасмеам за Марин.
Прва постава игра денеска а Донев не го ни стаи у 436те комбинации за составот на Челзи за сезонава. :pos:
Ај сега да земеме јас и ти и да се самоубиеме пошо резултати.ком не издупи најјако да им ебам мајката неписмена. Место Матиќ прво го имаа ставено Марин и ние се сполетавме да троламе и се истролавме самите си ебавме 100 мајки. :facepalm:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Банирајте ме мене и Стефан слободно. Се изнајадовме гомна за Марин а дечкото у Андерлехт ќе игра сезонава. Тоа резултати све да им изнаебам хрватско што кур ми го стаиле него место Матиќ.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ајде да го видиме педро што ќе покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.