Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Adidas have confirmed that their launch of Manchester United's new kit was the most successful in the club and the brand's history.
Еееее е како така, лани имаше тука маркетинг менаџери што викаа пари у була биле фрлени, немале да ги вратат, немало долго да влеземе во ЛШ, пропадната ивестиција било :icon_lol:

За 5 дена продале све што имале и плус залиха за 30 дена. :pos:

Сега мислам дека малце пари им извадивме.
#WoodyOut

Тhat came out wrong.

Ај нека трепка.

А бе кога го тупевте со Лофтус Роуд* 12 странички, ке истрпите и 1 пост за неwow веста...
Не е тоа проблем де, не мислев така. Само не ми беа јасни реакциите, а не првичниот пост :D

Може и не ти е wow на тебе, ма да беше за Челси, друга приказна ке беше, 100% :kuracc:, мене ми е интересно од тој аспект што гигант каков што е Адидас толку многу утне во предвидувањата за продажба.

Кога веќе се спомна Вуди.Не ми биле до толку погрешни мислењата дека е просечен во новата улога во клубот и дека не е баш компетентен за реализација на трансфер цели.И од медиумите има прашања и критики за неговата работа.

http://www.bbc.com/sport/0/football/34015714

It seems as though Kevin de Bruyne could play his last game forWolfsburg this weekend, with Sky Deutschland reporting a deal worth €70m for him to join Manchester City should be announcedon Monday.

Шлапнаа 150м фунти и овие. Нашите мора да земат нешто, бидејќи Сити со Де Брујн во тим ќе биде далеку поопасен од лани.

Кога веќе се спомна Вуди.Не ми биле до толку погрешни мислењата дека е просечен во новата улога во клубот и дека не е баш компетентен за реализација на трансфер цели.И од медиумите има прашања и критики за неговата работа.

http://www.bbc.com/sport/0/football/34015714

Најаката работа е што ние фановите, ЛВГ и клубот сме задоволни од Вуди и има подршка да тера...Е сега на останатите што им смета нивни проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom