Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
ti izgleda stalno zemas vo kladilnicaтука не беше многу голем к-циент за нерешено, пушти Казан за дома да наполни стадион, ако тепаше тука празен ќе му беше во реваншот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti izgleda stalno zemas vo kladilnicaтука не беше многу голем к-циент за нерешено, пушти Казан за дома да наполни стадион, ако тепаше тука празен ќе му беше во реваншот...
Со втор тим играа, не дека е некакво оправдување али ипак.Која иронија е во 2 утакмици да примиш само 1 гол од Барселона а сеа во една утакмица да примиш 3 гола од Жилина и тоа со пресврт.
odmara igraci pederot za da bidat odmorenwi so barcelona da ja *tepa* , e ne e sekoj den veligden i ke primat najmalku 3 komadaСо втор тим играа, не дека е некакво оправдување али ипак.![]()
Вајденфелер изгледа си го отпеа своето,иначе заслужена победа на Дортмунд иаку овие водеа со 3-0,70 мин. не мрднаа од својата половина,подобро кажано BVB не им даде да мрднат со пресингот што го одиграаIskreno koj ja gledase partijata na Borusija?
Dortmund odma primi gol i se zbunija. Klasicen slucaj na podcenuvanje i ne imanje koncentracija. Greska na Castro. Vtoriot gol isto taka go predremaa i greska na odbranata. Tretiot gol bese od sloboden. Da, topkata se vrtese grdo, ama Vajdenfeler mora da ja fati. Iskreno dobro e sto Bürki e nov prv golman oti se zacestija kiksovite. I ete ti 3:0 ko od nebo padnato. Ama iskreno Dortmund celo vreme bese podobar i imase mnogu sansi. Na kraj mislam ispadna 4 pati stativa i mnogu propusteni sansi.
Inace ova e LE a ne LS i mora da bide malce pointeresno![]()
Добро да, али одлично ми делува Дортмунд на почетокот на сезоната. Добар систем се фура, а голема предност им е што и Кагава и Гундоган им се здрави. (пу пу да не ги урочам) Одлична пас игра, како со Клоп во најбољи дани, едино назад знае да им се деси по некој кикс, Папастатссдфндфмндсфдспулос ми бил сумњив од увек.^за тоа е и таму,а не да прави фризури