Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не спомнав гејмање без маус пад, туку дека со ласер МОЖЕШ да ја имаш истата прецизност и директ на биро ако играш додека со оптика ти треба (профи) маус пад за да ја постигне истата прецизност на ласерот. Пак ќе потенцирам, High-End маусите се 99% исти (оптика/ласер) затоа што се е исполирано до перфекција. (report rate, dpi, acceleration, precision...)

Муабетиве треба да отидат на друга тема ама ај :)
Треба ама и не треба. Збориме за маус за CS:GO не за Quake. Quake-ашите преферираат мауси СО акселерација for some fucking reason.
Иначе не ти идам контра пошо сакам, туку пошо ти си единствениот шо ги кажува работиве обратно и не ми е јасно од кај тој дојам и информации.

Треба ама и не треба. Збориме за маус за CS:GO не за Quake. Quake-ашите преферираат мауси СО акселерација for some fucking reason.
Иначе не ти идам контра пошо сакам, туку пошо ти си единствениот шо ги кажува работиве обратно и не ми е јасно од кај тој дојам и информации.

Мислев на тема за хардвер, не за друга игра :) Поцеќе зборувам од искуство и логика.

глеа некој турниров сега шо го има?Nip ни од група неможеше да искочи..Едвај ги тепаа clg а после tsm ги згазија.Дефинитивно ке има промени, RIP NIP:(

глеа некој турниров сега шо го има?Nip ни од група неможеше да искочи..Едвај ги тепаа clg а после tsm ги згазија.Дефинитивно ке има промени, RIP NIP:(

Fnatic, EnVyUs, Titan, TSM.

Вака некако би било (по некој редослед), освен ако не се опраат вечерва NiP, ама тапа се.

EnVy денес страшно ја одиграа првата утакмица, додека во втората беа малце изненадени од способноста на бразилците и во овертајм ја решија работата. Фан сум им уште од времето коа беа под LDLC.
Fnatic инаку убедливи во двата дуели, не е мала работа да ги згазиш Na'Vi со таков резултат.
Според мене овие две екипи засега најголеми фаворити за освојување. TSM малце се помачи со Renegades, aли затоа го растури NiP после. Гледано според ИЕМ Гејмском ги ставам после Енви.
Инаку да не ви дропна нешо? Не а? :D
Кога станува збор за опрематс Гениувче едно користам катастрофално, 6/11 виндоус, 2,3 ин-гејм и а4тек пад. Имав и маус ко на Корунот али го изгубив. :)

[DOUBLEPOST=1440108326][/DOUBLEPOST]

Свети од доле, така? :D

Апсолутно. Уште се држе, шо е добар. Треба да спремам пеес еврејки за еден асален миш и миш-пад оти ногу се нервирам кога губеме три партии по ред поради моја грешка. Изместе ми се pov и .!.[DOUBLEPOST=1440120347][/DOUBLEPOST]
Гледам за Cobblestone Drop само. :D

Virtus kakov nastap imaa denes protiv NiP, ne bi rekol deka se outsajderi so Fnatic, ke ima tuka jaka bitka, Neo u strasna forma, Pasha skoro i da ne igrase so AWP i imase frag sekoja runda, igraat mnogu organizirano i motivirano, ke bide epten jako polufinale.
Kako fanboy na NiP mnogu mi e krivo sto ispadnaa ama se osekja deka nekako timov mu fali egzekucija i clutch partii, Friberg svinjava denes mozese 3 partii da izvadi sam ama znaeme deka koga se raboti za clutch ja imam pogolemi sansi. Allu e otkritie na turnirov, gi gazese VP kade mozese steta sto mnogu slabo izigraa site drugi, pred se forest.

Site utakmici gi izgleav i pak nisto ne mi dropna :( fuck u gaben

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

А што е цела работа? Ако гледаш преку играта ќе добиеш такво сувенриче?

Allu згази синоќа ама шо дека коа пак ќе го хејтаат.D
Спремајте се за Енви - ТСМ сеа, утакмичиште би требало да е.

Gleavte TT stranava od EnVy na Inferno? Ne se vozmozni covece. Kako lesno zazemaat sajt...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom