Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Море не да плукаме, да цркнет сите во МРТ, а најпрвин драганче ушлинката, се умислил шеф, па на фб командува, ебаму стопанката смрдена, а и останативе шуги не се поарни. Море да мавнит еден гром сите да ги отепат во та зградата, по можност драганче громобранот да го погодит внаочари :mad:
Парите шо ги плаќаме за лекој да ги давет куропушачите на гујо.

Каде може да најдам карта за Работнички, дали може да се купи пред почеток на натпреварот ???
Ве молам да ми каже некој?

Каде може да најдам карта за Работнички, дали може да се купи пред почеток на натпреварот ???
Ве молам да ми каже некој?
Имаш во One,ја таму зедов,а сигурно можеш и на билетара,нема шанса да нема карти.

Одамна сакам ова да го напишам, не знам толку ли луѓево во Макеоднија се прости, против Порто и Бордо биле фаза, исто како сега да играш по групи, само тогаш било со елиминациони рунди и ова е најголем успех на еден клуб од Македонија ама сите се прават глупи.
Во сезоната 1985/86 прв пат настапуваме во Куп на УЕФА, и не само што настапуваме туку и го елиминираме Динамо Букурешт во прва рунда, што до ден денес е единствена елиминација на македонски клуб во едно европско натпреварување, а да не се квалификации, па потоа во 1/16 финале губиме од Данди Јунајтед. Тоа е еквивалент на денешно не само пласирање туку и поминување на групна фаза од Лига Европа. Тоа со Бордо потоа успеаа да го повторат Победа со Парма и Цементарница со Ленс.

Ај некој ако има нека пушти линк од стрим за Работнички, ако воопшто има стрим.

зашо не игр Баже Иљоски? И кој е Херера на клупа?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Baze ima zolti kartoni suspendiran e za revanso ke igra a taj herera jas mislam deka e greska nekoja :)

Пренос ќе дава руската тв Россиа 2.. На торент тв ја има.

Sent from my C5303 using Tapatalk

зашо не игр Баже Иљоски? И кој е Херера на клупа?

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Еден од тројцата Колумбијци кои дојдоа уше во Јануари периодот.Сите се од Втората Лига на Колумбија.Имаа проблеми со документација и официјално летово преминаа.

go ima na drimbox na koi satelit bea rusive da ne nekoj znae

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom