GoranX
Евреин
И сеa шo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има стално ефтини телефони,ако ти сакаш со телефонот и 300е ќе почекаш како и насекаде во светот
[emoji383] [emoji56]
изгледа не го имате видено советникот на телефони на вип , ефтини телефони ти се крш од пред 5 години , зборувам за нормален телефон , Ај ке те замолам кажи ми кој е тој ефтин телефон од вип ?? Сигурно не мислиш на крш телефоните со 2-3мп камера ??? Тоа насекаде во светот да ти напоменам дека технологијата во Америка е мн поефтина од овде , И затоа и така ништо не разбираш не коментирај и не тропај глупости , остави простор за некој што се разбира да ми одговори !
ако купам од америка ке треба да давам пари за кодирање и таквити трошоци , немаше да чекам некој "паметен" да ми рече да земам од таму , фала ти за алкателот ако за тебе има перформанси добри купи си го за тебе , јас сум 2 и пол години пост пејт корисник на вип и чекам некоја добра промоција за да продолжам договор , инаку 50 евра им давам на вип во три месеци (на сметка)Оди купи си телефон од америка ондак...
Каков телефон сакаш, Galaxy s5 за 50 евра? Нема. Имаш на 2 години договор Alcatel Idol 3 (4.7) кој е прилично солиден телефон за цената..
Иначе сигурно ќе имаат промоции за роденденот како и секоја година..
Ako si na free advanced pa davas tolku pari imas samsung grand prime za tie pari najdobra cena performansiако купам од америка ке треба да давам пари за кодирање и таквити трошоци , немаше да чекам некој "паметен" да ми рече да земам од таму , фала ти за алкателот ако за тебе има перформанси добри купи си го за тебе , јас сум 2 и пол години пост пејт корисник на вип и чекам некоја добра промоција за да продолжам договор , инаку 50 евра им давам на вип во три месеци (на сметка)
пишува понудата е достапна за нови и за постојани корисници еднократниот надоместок за промена на тарифен модел изнесува 59 ден. Дали ова значи дека јас како корисник на претплата од 700 ден (идентична, само интернетот е 8 гб) можам да ја променам и да добијам 8гб?Вип со нова роденденска понуда, која секоја година е поскапа од предходната и со минимална варијација во пакетот на услуги која изгледа зависи од тоа колку години се на нашиот пазар.
![]()
http://www.vip.mk/postpejd/promocii/lesno-e-da-se-zaneses
пишува понудата е достапна за нови и за постојани корисници еднократниот надоместок за промена на тарифен модел изнесува 59 ден. Дали ова значи дека јас како корисник на претплата од 700 ден (идентична, само интернетот е 8 гб) можам да ја променам и да добијам 8гб?