ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ако може некој да отвори наместо мене би му бил многу благодарен. Навистина не сум моментално во можност, едвај најдов време да го напишам и ова мислење, добив нотификација по телефон дека ме имате означено. Што е зборот се заборавив дека е Синсинати од денес, на сред испитна сесија сум и не знам каде ми е главата. Нека направи некој тема, не мора ништо посебно да е, кога ќе дојдам вечер на 5 минути ќе ја означам како важна.
Фала ви однапред.

Хингис курво стара :)

077e68ba6e7addcc.png

Ej Myskina..kakvo dundence bese taa mh mh.:angel:

A eve se potsetiv i na bacuskata Andreev.Koe igraciste bese na momenti,ama i toj so pametot ne bese v red.Koi skrateni forhendi udirase,prosto za merak bese da go gledas.:ojeaa:

A Melzer koga uspeal da se razvede ?:popce:

@Stefan-kobe пред некој месец мислам дека ти пиша дека тениските мечеви за време на Олимписките игри ќе се играат на брз бетон. Дали знаеш колкава ќе биде брзината таму споредбено со Синси? Пошто ако е приближно на оваа брзина Роџер има големи шанси да освои злато.

@Stefan-kobe пред некој месец мислам дека ти пиша дека тениските мечеви за време на Олимписките игри ќе се играат на брз бетон. Дали знаеш колкава ќе биде брзината таму споредбено со Синси? Пошто ако е приближно на оваа брзина Роџер има големи шанси да освои злато.
Не како во Синсинати, нешто поспора.

И јас искрено се надевав дека ќе биде на земја па Рафа да освои уште едно злато, меѓутоа ајде да се надеваме дека ќе ја подигне играта и да очекуваме злато, мислам дека нема играч со две злата во сингл од олимписки игри, можеби и има, поправете ме доколку некој знае или проверил податок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom