Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Од Скај пишаа дека уште гризиме за него
Никој веќе не знај шо се дешава од новинариве кога Јуве е во прашање. Ама ако е вистина ова дека Ањели не сака да потроши 40м од продажбата на Видал и сака да ги чува парите има сто мајки да му ебам.

Знам дека нема моментално квалитетни опции на пазарот за AM али сепак можат да фрлат некој денар и од фијат да му ебам племето неартикулисано акрепско.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Никој не знае што планираат во управава на Јуве. Некаде пишува дека враќањето на Аса и одличните резултати во поглед на неговата повреда игра главна улога што Јуве го блокира веќе договорениот трансфер со Атлетико за Сикера.

Алекс Сандро, прво се споменуваше како главна причина за стопирање на трансферот со Сикера, а после излезе инфо дека ќе кешираат за двајца средишни играчи, под притисок на повредата на Кедира.

Сандро, ако не се согласи на продолжување на договор, и ако не се согласи да си оди сега, и ако одбива други клубови, тогаш ризикува да преседи цела година на клупа, и да добива мала минутажа, така да мислам дека ова е веројатно само ако Сандро сака да дојде само во Јуве и ако ги одбива сите клубови кои ќе му пристапат, нешто што мислам дека е доста тешко изводливо.
Ако ме држи добро меморијата Љоки две години ги маткаше билбао со договорот, а ова е уште еден таков трансфер. Е сега Порто ваљда не се толкави инаетчии да го чуваат на клупа.
Реално добро сме пополнети на таа позиција. Барем со бројка и не треба да се кешира луда сума на играч во последна година. Евра или Асамоа кој како ќе се покажи ќе си ја одработат сезонава.
Кога веќе правиме тотална трансформација на тимот јасно е дека оваа година не планираме да правиме висок дострел во ЛШ па којзнај колку да ни е критичен тој трансфер. Едноставно и целта годинава ќе биди да се вртиме таму некаде околу четвртфинале, а овие што ги имаме се сосема доволно, а Сандро догодина ќе си го замени Евра.[DOUBLEPOST=1439667517][/DOUBLEPOST]
Никој веќе не знај шо се дешава од новинариве кога Јуве е во прашање. Ама ако е вистина ова дека Ањели не сака да потроши 40м од продажбата на Видал и сака да ги чува парите има сто мајки да му ебам.

Знам дека нема моментално квалитетни опции на пазарот за AM али сепак можат да фрлат некој денар и од фијат да му ебам племето неартикулисано акрепско.
Мислам дека е прашање на авторитет. Мислам дека Ањели сака да му покажи на Шалке дека не планираат да играат на нивната музика.
Ако се точни тврдењата дека Дракслер бил спремен да се откажи од дел од платата само да го покриеме трансферот и тој да заигра за Јуве имаме адут.
Дракслер ќе си направи некаков притисок кон клубот да му дадат шанса да се развие како играч.
Знам дека е дете на Шалке и ако тие навистина се фер према него ќе ја прифатат понудата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Тргаме по Ламела :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Воопшто не е лош трансфер периодов не ми е јасно зошто си толку преплашен. Па пријателе има уште време до крај и мислам дека уште барем 2 квалитетни играчи ќе се земат. Дибала, Манџукич и Заза се земаа во нападот, Переира беше откупен, Кедира земен. Сандро лев бек да го земеме и Азамоа ќе биде вратен на својата природна позиција и до крај ќе земеме најверојатно 1 квалитетен играч од средниот ред.
А што се ослободивме од неколку вишок играчи? Нето го земавме на местото од Сторари?
Не ми е јасно зошто толку негативно размислувате кога воопшто не сме ослабени од минатата сезона. Со едно појачување во средината мислам дека и подобри од лани ќе бидеме. Само да ни се уиграат новите хиени. :)
Kako moze da ne sme oslabeni, 4 godini ista sredina imavme sto e najvazniot element vo fudbalot a sega koja sredina ja imame i kakva voigranost imat tie igraci isto i vo napadot, a novi zasiluvanja na neela dena pred pocetokot na sezonata ne e bas najdobra opcija za voigruvanje...minatite godini ovoj period se bese kompletirano i voigrano ovaa ne e zatoa se nerviram jas, ne e isto da treniras dva meseci zaedno i edna nedela...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.520
Поени од реакции
4.403
Kako moze da ne sme oslabeni, 4 godini ista sredina imavme sto e najvazniot element vo fudbalot a sega koja sredina ja imame i kakva voigranost imat tie igraci isto i vo napadot, a novi zasiluvanja na neela dena pred pocetokot na sezonata ne e bas najdobra opcija za voigruvanje...minatite godini ovoj period se bese kompletirano i voigrano ovaa ne e zatoa se nerviram jas, ne e isto da treniras dva meseci zaedno i edna nedela...

@Scirea што чекаш бе! Речи му е ај да плачеме сеа :icon_mrgr:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Marco Storari was the hero as Cagliari beat Trapani on penalties, but Frosinone crash out of the Coppa Italia.[DOUBLEPOST=1439676560][/DOUBLEPOST]
Dete sedi mirno, jas koga gledav fudbal i koga komentirav na kajgana ti neznaese kompjuter sto e...da nema poveke oftopici!

Брат дај бе малце олабај жити се во фан клубов само негативна енергија шириш веќе цела недела со постојте, загрижен си разбираме и ние сме али ова веќе ги преминва границите.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Marco Storari was the hero as Cagliari beat Trapani on penalties, but Frosinone crash out of the Coppa Italia.[DOUBLEPOST=1439676560][/DOUBLEPOST]
Брат дај бе малце олабај жити се во фан клубов само негативна енергија шириш веќе цела недела со постојте, загрижен си разбираме и ние сме али ова веќе ги преминва границите.
Jas samo davam svoe mislenje kako i vie i sum izrevoltiran od dosegasnata rabota na upravata i go komentiram toa a vie nemora kontra repliki da mi davate i da me citirate so oftopik!

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Jas samo davam svoe mislenje kako i vie i sum izrevoltiran od dosegasnata rabota na upravata i go komentiram toa a vie nemora kontra repliki da mi davate i da me citirate so oftopik!

Јас ти реков разбирам дека си изреволитран ама влијај на сите само негативна енергија шириш испаѓаш како онај колега на работа само шо мрчи стално за секоја си ситница. Ти одат пола контра затоа што пола од постовите бар според мене не се во ред пособено што излегва како да сме пред пропаст а баш напротви далеку сме од тоа. Те цитираме со оф топик! поради простата причина која ти ја наведов погоре. Олабај малце

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Јас ти реков разбирам дека си изреволитран ама влијај на сите само негативна енергија шириш испаѓаш како онај колега на работа само шо мрчи стално за секоја си ситница. Ти одат пола контра затоа што пола од постовите бар според мене не се во ред пособено што излегва како да сме пред пропаст а баш напротви далеку сме од тоа. Те цитираме со оф топик! поради простата причина која ти ја наведов погоре. Олабај малце
Od finale vo LS ke vidite kade ke sme taa godina ke pravime muabet na krajot...i ke svatite zosto gi pisuvav site tie postovi...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
Od finale vo LS ke vidite kade ke sme taa godina ke pravime muabet na krajot...i ke svatite zosto gi pisuvav site tie postovi...

Така е времето ќе покажи до тогаш нема потреба од расправање, негативности и се останато кога си ги знајме мислењата. Дај боже да не си во право. :)

Неможиш да очекуваш секоја година финале во ЛШ.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.226
Поени од реакции
5.862
Ако ме држи добро меморијата Љоки две години ги маткаше билбао со договорот, а ова е уште еден таков трансфер. Е сега Порто ваљда не се толкави инаетчии да го чуваат на клупа.
Реално добро сме пополнети на таа позиција. Барем со бројка и не треба да се кешира луда сума на играч во последна година. Евра или Асамоа кој како ќе се покажи ќе си ја одработат сезонава.
Кога веќе правиме тотална трансформација на тимот јасно е дека оваа година не планираме да правиме висок дострел во ЛШ па којзнај колку да ни е критичен тој трансфер. Едноставно и целта годинава ќе биди да се вртиме таму некаде околу четвртфинале, а овие што ги имаме се сосема доволно, а Сандро догодина ќе си го замени Евра.
1 година беше за Љоренте, и тоа сеуште преговараше со Билбао. Летото не го пуштија во Јуве, после пак преговараа за продолжување на договорот, но пропаднаа преговорите, па Јуве во Јануари им испрати 7-8 мил. понуда, и овие пак не го пуштија, и си дојде Љоки за безпари.

Аса да е здрав и без повреди, не треба ни да се размислува за лево.
Мислам дека е прашање на авторитет. Мислам дека Ањели сака да му покажи на Шалке дека не планираат да играат на нивната музика.
Ако се точни тврдењата дека Дракслер бил спремен да се откажи од дел од платата само да го покриеме трансферот и тој да заигра за Јуве имаме адут.
Дракслер ќе си направи некаков притисок кон клубот да му дадат шанса да се развие како играч.
Знам дека е дете на Шалке и ако тие навистина се фер према него ќе ја прифатат понудата.
Не смее да се дозволува и доведува во ситуација Јувентус да биде уценуван од друг клуб. Тоа не смее да се случи. Мене по се изгледа дека Шалке чекаат да се вклучи и некој друг клуб за Дракслер и да почне лицитација, во која Јуве не ни смеат да помислат да се впуштат. Доволно е Дракслер да ги одбива сите понуди, и едноставно Шалке да мора да преговара со Јуве.

Kajgana Shop

На врв Bottom