Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 август 2015
Мислења
5
Поени од реакции
32
добро бе до кога со треквариста пичке курци палци централни бекови, земи леф бек и ставиго асамоа нека игра у средина како чоек, а не евра лев бек и кој замена асамоа абе ајде, и преку тоа со тој треквариста кој играч е тоа неможам ни на гугл да го најдам од дома го избркале. земе го кавани место него и профдај го љоренте 12м од видал 40м парите

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.631
Поени од реакции
88.231
добро бе до кога со треквариста пичке курци палци централни бекови, земи леф бек и ставиго асамоа нека игра у средина како чоек, а не евра лев бек и кој замена асамоа абе ајде, и преку тоа со тој треквариста кој играч е тоа неможам ни на гугл да го најдам од дома го избркале. земе го кавани место него и профдај го љоренте 12м од видал 40м парите
А Маркизио...?

Член од
15 август 2015
Мислења
5
Поени од реакции
32
А Маркизио...?
е пто маркизио ја кова викам док држеше цена како сега видал, сега што на 30 и кусур години кој ке го купи, нека седи за од клупа против интер милан може да влага, и може евентуално да го земат за леф бек александро пошто има муабети или од монако оној пенисзава

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Кога јадам лајна јас вие викате олади ово оно, а сега и самите гледате дека не е сјајно како што беше до лани и ептен ја заглавивме со трансфериве та лев бек та централен па траквериста курци палци веза нема трансфер пазарот се што земавме на почетокот и тоа е после продажбата на Видал како да се пораметија и Марота и сите таму...:tapp:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.751
Поени од реакции
17.644
Allegri: Alex Sandro or nothing![DOUBLEPOST=1439639511][/DOUBLEPOST]GDS - Llorente plus money for Eriksen . Tottenham wants 18m

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.003
Поени од реакции
3.047
Кога јадам лајна јас вие викате олади ово оно, а сега и самите гледате дека не е сјајно како што беше до лани и ептен ја заглавивме со трансфериве та лев бек та централен па траквериста курци палци веза нема трансфер пазарот се што земавме на почетокот и тоа е после продажбата на Видал како да се пораметија и Марота и сите таму...:tapp:
Воопшто не е лош трансфер периодов не ми е јасно зошто си толку преплашен. Па пријателе има уште време до крај и мислам дека уште барем 2 квалитетни играчи ќе се земат. Дибала, Манџукич и Заза се земаа во нападот, Переира беше откупен, Кедира земен. Сандро лев бек да го земеме и Азамоа ќе биде вратен на својата природна позиција и до крај ќе земеме најверојатно 1 квалитетен играч од средниот ред.
А што се ослободивме од неколку вишок играчи? Нето го земавме на местото од Сторари?
Не ми е јасно зошто толку негативно размислувате кога воопшто не сме ослабени од минатата сезона. Со едно појачување во средината мислам дека и подобри од лани ќе бидеме. Само да ни се уиграат новите хиени. :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.751
Поени од реакции
17.644
Воопшто не е лош трансфер периодов не ми е јасно зошто си толку преплашен. Па пријателе има уште време до крај и мислам дека уште барем 2 квалитетни играчи ќе се земат. Дибала, Манџукич и Заза се земаа во нападот, Переира беше откупен, Кедира земен. Сандро лев бек да го земеме и Азамоа ќе биде вратен на својата природна позиција и до крај ќе земеме најверојатно 1 квалитетен играч од средниот ред.
А што се ослободивме од неколку вишок играчи? Нето го земавме на местото од Сторари?
Не ми е јасно зошто толку негативно размислувате кога воопшто не сме ослабени од минатата сезона. Со едно појачување во средината мислам дека и подобри од лани ќе бидеме. Само да ни се уиграат новите хиени. :)
Спроед последниот ГДС, Сандро нема да го земиме, Марота му рекол на Алегри да го користи Падоин со Аса како леви бекови а парите да се усмерат за средишен/ни играчи.[DOUBLEPOST=1439640427][/DOUBLEPOST]Алегри повторно имал состанок ова утре со управата и побарал средишен играч и треквартиста.[DOUBLEPOST=1439641920][/DOUBLEPOST]La Repubblica and AS: Juve ready to offer €40M for Isco[DOUBLEPOST=1439642711][/DOUBLEPOST]Mediaset journalist Paul Bargiggia - " Perhaps for the first time Juve is a bit ' in difficulty on the market , because Agnelli has prevented the directors to use the 40 million taken from the sale of Vidal ."

Ањели забранил да се трошат 40м од Видал на еден играч или пак воопшто да се трошат.

Последно уредено:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Vazno e sto Niger is BACK :D

Inaku ocekuvam sezonava dobra bitka so Roma za Skudetoto, nema da bide kako poslednite sezoni so dosta razlika so bodovi vo odnos na drugite.

So Roma vo vtoroto kolo ke bide dosta vazno da ne izgubime a so sostav 352 So Buffon Barzagli Bonucci Chiello Licht Sturaro Pogba Marchisio Evra Dybala Mandzukic mislam ke nema da izgubime :D

So srekja neka ni e, ima uste vreme i uste ke ima zasiluvanja i da odime po x5 :D

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не ми е јасно како сакаат да купат квалитетен АМ,а нејќат да ги трошат парите од Видал.Јебига нема секогаш да има такви прилики како Тевез за 10м и Пирло и Погба за без пари,некогаш мора да се искешира.

АМ ќе се купи изгледа еве и Алегри притискал за тоа,али не ми е логично како по веста дека Асамоа ќе се врател за 3 недели одма се откажаа од лев бек и се решија за уште еден играч од средината.Па пологично е Аса да се врати во средината и да се донесе на пример Сандро кој е долгорочно решение на таа позиција,отколку да ги имаш Аса на неприродна позиција како лев бек и Евра кој е веќе во години.Башка ова сигурно го донеле како економично решение,па тој играч во средината нема да биде некое скапо засилување туки некој како Сориано кој би се користел главно за ротација.А

Сигурно знаат Марота и Алегри најдобро што им треба,али не се согласувам баш со ова.Потребен е играч од средината по повредата на Кедира и заминувањето на Видал,али очигледно нема толку пари за трошење па поред АМ ќе се донесе само уште еден играч.Ја сум поише за лев бек,бековските позиции ни се најранливи во целиов тим и тоа години уназад,ако не сега следно лето ќе мора да се купи,Евра другата година ќе има веќе 35

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.245
Поени од реакции
5.867
Медиасет, поточно Паоло Баргиџиа, кажува:

• Весли Снајдер е последната опција ако преговорите на Јуве со другиве играчи пропаднат. Тој играч им бил посочен од Алегри на состанокот со Управата.
  • Љоренте засега ги блокира сите понуди (наводно и таа од Севиља), и чека понуда од Реал Мадрид, која засега нема ниту најава дека би се остварила во иднина. И Управата на Севиља, наводно побарале малку време да одговорат на побарувањата на Јуве за Љоренте, а таа сума се одвива околу 12 милиони евра. Наводно, и да прифателе да платат 12 милиони евра, се зборува дека максималната плата која би му ја дале на Љоренте е 3 милиони, а во Јуве овој зема 5, што значи дека и тука може да заглават преговорите.
  • За Дракслер нема да се упатува друга понуда, а можно било Јуве да ја испрати за 1-2 милиони повисока понуда (17+9 бонус), но во никој случај нема да бидат земени во обзир астрономските барања на Шалке од минимум 25 милиони + 5 бонус.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.631
Поени од реакции
88.231
Клакатурница... Ањели не давал да се трошат тие 40 милиони од Видал, а следна вест ја читам како Јуве ќе фрлел 40 милиони за Иско... тие за Дракслер не сакаат да фрлат повеќе од 20, не пак за Иско

Единствено што ми се свиѓа е што сериозно размислуваат да донесат минимум барем уште еден играч

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.751
Поени од реакции
17.644
Moggi: ‘Dybala great signing'
Disgraced former Juventus director Luciano Moggi has given summer signing Paulo Dybala his backing: ‘He’ll score many goals.’[DOUBLEPOST=1439651062][/DOUBLEPOST]Eriksen's agent to Ekstra Bladet: "Christian is happy at Tottenham, but you never know what will happen in the future."

Последно уредено:
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Околу ситуацијата со лев бек.
Мое мислење е дека сезонава ќе ја туркаме со Евра и сите останати како и досега.
Е сега непотпишувањето на нов договор на Сандро значи дека тој ќе иди ама догодина.
ОСВЕН ако Порто не прифати да го продај за кило семки годинава за да извај нешто од него.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.245
Поени од реакции
5.867
Околу ситуацијата со лев бек.
Мое мислење е дека сезонава ќе ја туркаме со Евра и сите останати како и досега.
Е сега непотпишувањето на нов договор на Сандро значи дека тој ќе иди ама догодина.
ОСВЕН ако Порто не прифати да го продај за кило семки годинава за да извај нешто од него.
Никој не знае што планираат во управава на Јуве. Некаде пишува дека враќањето на Аса и одличните резултати во поглед на неговата повреда игра главна улога што Јуве го блокира веќе договорениот трансфер со Атлетико за Сикера.

Алекс Сандро, прво се споменуваше како главна причина за стопирање на трансферот со Сикера, а после излезе инфо дека ќе кешираат за двајца средишни играчи, под притисок на повредата на Кедира.

Сандро, ако не се согласи на продолжување на договор, и ако не се согласи да си оди сега, и ако одбива други клубови, тогаш ризикува да преседи цела година на клупа, и да добива мала минутажа, така да мислам дека ова е веројатно само ако Сандро сака да дојде само во Јуве и ако ги одбива сите клубови кои ќе му пристапат, нешто што мислам дека е доста тешко изводливо.

Kajgana Shop

На врв Bottom