Да знам и мене ми е чудно коа ги спомнувам овие имиња за Милан како да збориме за Џенова, Сампдорија или за Каљари... Нападот со Луиз ќе биде убиствен, Бака во Севиља едвај даваше по 15-16 голови во сезона, а Севиља за Милан има Дрим-Тим, така да од него најмногу 6-7 голови се очекува во наредната сезона...Ај уште еднаш пиши Ромањоли, Бертолачи, Сориано
И вие за Јаја Туре муабетите. Ај па и ти знам дека е само шпекулаци и малку е веројатно тоа да земат. Али интересно е бар. Добро е битно ќе земее некој квалитетен везњак и спремни се да лупнат на некој докај 30 милиони.[DOUBLEPOST=1439635651][/DOUBLEPOST]Не е ни шпекулација
Ко вие сами што си шпекулиравте за Ибра Вибра муабетите, така нешо му доаѓа
@Castiel -> За Гуарин-Јуве трансферот ќе го запалеа Тохир, за Ковачич што ќе палат ?
Теорија нема да шитнат никого на директни ривали.
Па последниве 2-3 сезони направи бум. Во торино дојде дур беа 2ра лига. А уште во младнска школа на Милан капитен беше имаше доста надежи во него од тој период. Али Го дадоа во палермо тогаш па во торино за смешно 500.000 дадоа 50% од него и сеа нека си ја чукаат главата.[DOUBLEPOST=1439635711][/DOUBLEPOST]Едно најискрено прашањекако успеа да игра Дармиан во Торино до 25 години?
типичен италијански бек, као џуниор верзија на Невил е.
А Јоветич како го избркаа од Сити?Не, мене ми е интересно што се радувате на такви трансфери, а на крај ви ги набацуваат Ромањоли, Бертолачи, Сориано по некој отпад од Шахтјар и мислите дека сте склопиле шампионски тим, после освојување на Берлускони купот (Тим Трофео) или како и да се вика, од 26 гласа дека Милан ќе биде шампион скокна на 30, се запаливте ко млади мајмуни. Каде бе со тој тим алооо! Луиз Адриано хахахаха. Го избркаа како куче од Шахтијор
Го избркаа за 20 милиони...И вие за Јаја Туре муабетите. Ај па и ти знам дека е само шпекулаци и малку е веројатно тоа да земат. Али интересно е бар. Добро е битно ќе земее некој квалитетен везњак и спремни се да лупнат на некој докај 30 милиони.[DOUBLEPOST=1439635651][/DOUBLEPOST]
Па последниве 2-3 сезони направи бум. Во торино дојде дур беа 2ра лига. А уште во младнска школа на Милан капитен беше имаше доста надежи во него од тој период. Али Го дадоа во палермо тогаш па во торино за смешно 500.000 дадоа 50% од него и сеа нека си ја чукаат главата.[DOUBLEPOST=1439635711][/DOUBLEPOST]
А Јоветич како го избркаа од Сити?![]()
И да знаеш ..Фалеа вакви муабети на темава...![]()
20 милиони е топ сума за Јоветич, му доаѓа по еден милион за секој контакт со топка во минативе две години.Го избркаа за 20 милиони...
Едно време коа газеа Интер и јас бев убеден дека никој доживотно нема да го смени, и така со потценување додека гледаш кон другите накрај ќе ти го начукаат на твојот Јувентус. Без Видал, Пирло и Тевез а со недоказани играчи во големи клубови како Дибала тешко. Искрено Рома како што се појача во нападот, никој од Италија не е ни блиску, ако земат некои добри играчи во одбрана, и го изгубат тој лузерски менталитет, они ќе бидат главните фаворити оваа сезона.Јувентус пак лагано чемпионс., овие интер мислат го купиле јоветик и кондогбиа (незнам како му е тачно името ни дома не му го знат) а немаат појма дека од аталанта ке изгубат 2-1. милан па како интер само уште поутепани од госпот ако освојат сега 9то место свака им часд. рома повторно заслужено ке биде 2ро место, наполи од кога си отиде свињата со другиов незнам што е ама ако е подобар може 3то место, за другите нема сега време после да видам како ке играт ке ви кажам
Со сета должна почит, тебе вака брат секој ден тие или денес на лева нога си станал па на сите тука дојде контра да му одиш?[DOUBLEPOST=1439640892][/DOUBLEPOST]Едно време коа газеа Интер и јас бев убеден дека никој доживотно нема да го смени, и така со потценување додека гледаш кон другите накрај ќе ти го начукаат на твојот Јувентус. Без Видал, Пирло и Тевез а со недоказани играчи во големи клубови како Дибала тешко. Искрено Рома како што се појача во нападот, никој од Италија не е ни блиску, ако земат некои добри играчи во одбрана, и го изгубат тој лузерски менталитет, они ќе бидат главните фаворити оваа сезона.
Италијанскиот комплекс - играчите се 'младинци' до 28 години ете ние пробваме као демек да го смениме то, ете го и торино го прај истото веќе години. Ма да што пукна последните години во Торино и тоа салам како играч.Едно најискрено прашањекако успеа да игра Дармиан во Торино до 25 години?
типичен италијански бек, као џуниор верзија на Невил е.
Па искрено, многу летна во облаци дека Јувентус ќе биде лагано шампион, Салах ако ја задржи формата, а Џеко е стварно добар голгетер, Рома ќе има подобар напад од Јувентус... Јувентус сезонава има среќа што го задржи Погба инаку растур систем ќе беше...Со сета должна почит, тебе вака брат секој ден тие или денес на лева нога си станал па на сите тука дојде контра да му одиш?[DOUBLEPOST=1439640892][/DOUBLEPOST]
Италијанскиот комплекс - играчите се 'младинци' до 28 години ете ние пробваме као демек да го смениме то, ете го и торино го прај истото веќе години. Ма да што пукна последните години во Торино и тоа салам како играч.
Торино едно време не ни сакаше да го продај и го ротираја, оваа година се зацементира салам и побараја некоја сума од 25м мислам за Серија А клубовите.