DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
C9 disband, Aui 2000 кикнат од EG..Интересни ствари се дешаваат :coffee::coffee:

C9 disband, Aui 2000 кикнат од EG..Интересни ствари се дешаваат :coffee::coffee:

Да, да. Веќе е официјализирано дека Аrteezy се враќа во EG.
Aui_2000 го напушта тимот. Како што прочитав, Arteezy ќе игра carry, а Fear ќе игра support со ppd.
Да бидам искрен, не го очекував ова. Јас лично мислам дека ова ќе им биде многу голема грешка на EG.
Aui е ѕвер сапорт и со ништо не заслужи да биде отстранет од тимот на ваков начин.

Еве ја и неговата објава на Твитер.

EDIT: Aui's revenge :D :pos:

11895985_1028966490454985_5319166112416231381_n.jpg

Последно уредено:
Fear според мене е кадекаде подобар carry од Arteezy. Голема грешка ќе направат EG ако е вака ко шо велиш...

ќе разберев да го земеа пр.денди ама артизи човече .... енивеј доста некоректно од страна на EG а според она што може да се види е дека 2000 последен дознава дека е исфрлен од тимот. Од омилени ми станаа одбивни !!!

ќе разберев да го земеа пр.денди ама артизи човече .... енивеј доста некоректно од страна на EG а според она што може да се види е дека 2000 последен дознава дека е исфрлен од тимот. Од омилени ми станаа одбивни !!!

А што ќе им е па Денди на EG?

Реално Артизи колку и да е cocky, стварно има квалитети да биде меѓу најдобрите кери играчи. Не знам само како Fear би се снашол у улога на супорт зошто реално уште од Дота 1, беше најдобриот кери што постои у играва. Сигурно имаат некој план, не се глупави што го прават ова.

Како и да е, Go Go Vici Gaming! :D

А што ќе им е па Денди на EG?

Реално Артизи колку и да е cocky, стварно има квалитети да биде меѓу најдобрите кери играчи. Не знам само како Fear би се снашол у улога на супорт зошто реално уште од Дота 1, беше најдобриот кери што постои у играва. Сигурно имаат некој план, не се глупави што го прават ова.

Како и да е, Go Go Vici Gaming! :D
Е шо план имаат? Кикаат сапорт земаат мидер...

hahahahah ne trolaat jako a? degenski raboti ova pro scenava stvarno

Arteezy има преголемо его за да функционира у тим. Babyrage.

Е шо план имаат? Кикаат сапорт земаат мидер...

Па најлогично RTZ carry a Fear support да биде. Би биле јако супорт дуо со ppd бидејќи долго време играат заедно, Fear е вториот ingame leader така да може да функционира целиот систем. Плус ги имаш Сумаил mid и RTZ carry кои немаат слаба партија, можат да направат разлика и да го носат целиот тим на грб.

Никој не размислува дека може Fear да се пензионира? Ветеран е веќе.

@Tranquility еве се отвара за тебе место во EG :zloo:

Ако се пензионираше Fear, ќе си беа комплет.
Aui ќе си продолжеше како support со ppd, а Arteezy ќе си играше carry role (на местото на Fear). Suma1l ќе си имаше мид, а Universe ќе си тераше offlane...
Така да, ова со пензионирањево ми нема логика некако :)

27 godini da se penzionira paul pierce na 38 potpisuva 2 godisen dogovor so vi e filmov? so potesko e dota da igras na 27 otkolku nba na 38?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom