Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
се помочав од смеење сега, што одговори дават не е нормално,

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

АТВ рулс

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Кај го гледате на Сител бе, кој термин?:confused:

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
Иван Исцелител и Алачки - убитачна комбинација :D

Ѓаволот влегол во овој. Има манијакален поглед (приметете го убаво)

А народов очајно наивен. Ок, знам дека живеам во испустена земја.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
VIDEHTE LI SO OBJAVI NASIO MESIJA NA FEJZBUKO EVE CITAJTE . . . . HITNA POMOS OD BELGRAD ,,SRBIJA,, DONESOA BEZNADEZEN SLUCAJ VO KOMA GO VRATIV VO ZIVOT GO VOSKRESNAV PACIENTOT NIVNI STANA I ODESE GOLEMO PRIZNANIE ZA MENE I ZA MAKEDONIJA ..OVOJ PACIENT GO ODPISALE SITE SVETCKI MEDICINSKI CENTRI DURI VRVNITE SRPSKI DOKTORI KRENALE RACE . NA SEDNICA NA KOLEGIUMOT VRVNITE SRPSKI PROFESORI ODLUCILE DA GO PRATAT NIVNIOT PACIENT KAJ BOZJIOT COVEK IVAN EDINSTVENA NADA IM BIL IVAN EVE GOLEMO PRIZNANIE OD SVETCKITE LEKARI DO IVAN ZA UTRE SE DOGOVARAAT SITE DOKTORI OD EVROPA DA ME POSETAT I DA MI SE ZABLAGODARAT . BLAGODARAM DO NIV I OD MENE. SEKOJ DEN GI SPASUVAM LUGETO OD NAJTESKI SITUACII OVAA NE E NISTO NOVO SEKOJDNEVIE E KAJ MENE VECE 35 GODINI....

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Иван да не имаш 2015 год.случајно?

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
MALEEEEEEEEEEEEEE KAJ NASIO MESIJA CELIO SVET RASTE STRANSKO TURIZAM IMA KORIST MAKEDONIJA OD NASIO IVAN ,,VISTINSKI MESIJA RAZBIRAS CELIO SVET NOZE MU BACUVA,, BOZJI COVEK EX
[DOUBLEPOST=1439556142][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1439556174][/DOUBLEPOST]

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Чекална.

Го молам некого, било кој да ми каже дали сликиве се веродостојни?[DOUBLEPOST=1439575545][/DOUBLEPOST]Чекална.

Го молам некого, било кој да ми каже дали сликиве се веродостојни?

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Чекална.

Го молам некого, било кој да ми каже дали сликиве се веродостојни?[DOUBLEPOST=1439575545][/DOUBLEPOST]Чекална.

AKO SI NEPISMEN ODI UTRE I UVERI SE

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Чекална.

Не се веродостојни само очилата за сонце. Тие му се цртани во Paint. You'll shit bricks when you see it. :cool:

Бонус: имаше ставено вакви сликички и некоја страница наназад.

Ф

Флеш

Гостин
БМВ, Мечкa, Ауди.
Land Rover :)
Значи неверојатно,уште одат луѓе кај овој.Толку е овој за пари лажење мириса и идат уште. Прееска на Амазон го фатив случајно.Му праќаат смс порака у емисија од еден гледач.Зошто љубам и сакам дебели жени ? Да не сум глуп ? Овој мртов ладен прочита и одговара не си само природно си е тоа.И објаснува она ова имало секакви луѓе шо си се сакаат.Јас ширам љубов и помагам сакам на пример . :LOL:

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Land Rover :)
Значи неверојатно,уште одат луѓе кај овој.Толку е овој за пари лажење мириса и идат уште. Прееска на Амазон го фатив случајно.Му праќаат смс порака у емисија од еден гледач.Зошто љубам и сакам дебели жени ? Да не сум глуп ? Овој мртов ладен прочита и одговара не си само природно си е тоа.И објаснува она ова имало секакви луѓе шо си се сакаат.Јас ширам љубов и помагам сакам на пример . :LOL:
EVE USTE EDEN NEPISMEN..............IVAN NE ZEMA PARI BEZ PARI RABOTI COVEKOT ALOOOOOOO KAJ ZIVEETE BRE VI NEPISMENI..................PA IDE NARODOT OD CELIOT SVET IMA REZULTATI OPAMETETE SE EDNAS ZA SEKOGAS NEPISMENI PA USTE I KOMENTAR PISUVAAAAAAAAAAAAAT

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
MALEEEEEE MALEEEEEEEEEEEEEE GUZVA GOLEMA KAJ NASIO MESIJA CE;IO SVET RAZBIRAS

Kajgana Shop

На врв Bottom