Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,1%
  • Не

Гласови: 460 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.196
мое мислење е чим ние немош да им се приближиме, немош ни тие да дојдат на нашта планета, значи нема нишо страшно, а арно си рече Сунѓеро Боп чим се нешо дума има го нешо.

треба нов предмет да се воведе. научна фантастика. :вонзем:
они тие предмети немош да ги научат, а не да си матат мозоците со друго, маленќи са у основно а и у средно, е са на факлутет мош да се спроведе такваа гранка

Дај да воспоставиме контакт со нив преку фејсбук, сигурно се понапредни од нас.

Па гледав на телевизија дека постојат вонземјани и некои вакти за нив.
Нели НАСА го контролира светлиот дел на месечината, а темниот не, Во темниот е забележано дека фалат делови, односно цели планини. Забележано е дека НЛО(неидентификуван летачки објект) Краде односно телепортира делови од месечината, бидејки во месечината, нејзината составеност е од некој минерали.

https://www.youtube.com/watch?v=8kpFZW6OIKU
А НАСА контролирала дел од месечината, а? Море море, што ти се вика Холивуд. И не се Вакти, туку Факти :pos::pos::pos:

Ај види го филмов, па кажи ми што мислиш https://www.youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc

Дека сме само ние, не верувам, постојат и други населени планети, ги има премногу, така да...

Дека постојат вонземјани, постојат. Да непостоеја, немаше ни да се збори нешто за нив. Но дека биле на Месечината и уништувале делови од неа....:confused:

Јас лично верувам дека постојат, ама се збори и за духови, самовили, господ, разни чудовишта... Али тоа не значи постојат.

op
29e062e3631110ba782eee7023494de2a38b630ae3348d87c8e1a5bfdfe62dbb.jpg

Планетава располага со толку тупи суштества што е сувишно да си ја извадиш маската и да им кажеш добар ден. Одма ќе те сфатат погрешно.

drake-equation.jpg

Ова вие формула за пресметванје на можни цивилизации во нашата галаксија со кој можеби можеме да комуницираме.

Мене веќе втор ден друго прашање ме мачи, зошто месечината има светол дел и темен дел?
:)

Мене веќе втор ден друго прашање ме мачи, зошто месечината има светол дел и темен дел?
:)
па вонземјаните намерно го затемнуваат другиот дел, за да не ги виде НАСА кога ги крадат тоа минералите.

па вонземјаните намерно го затемнуваат другиот дел, за да не ги виде НАСА кога ги крадат тоа минералите.
Шо мислеше ти бе ? Не се дупени тие вонземјантие во мозоко ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom