една од најдобрите мобилари во МК.Шо мислите за iButik.mk?
Гледам цениве се поефтини и од Ледиком.
Јас сум од iButik.mk, што и да треба за прашања, подршка, слободно контактирај ме.Шо мислите за iButik.mk?
Гледам цениве се поефтини и од Ледиком.
Бев во Ледиком и Мобеликс се со цел да купам телефон но ниедна не прима дебитна картица. Дали кај вас може да се плати на тој начин?Јас сум од iButik.mk, што и да треба за прашања, подршка, слободно контактирај ме.
Јас сум од iButik.mk, што и да треба за прашања, подршка, слободно контактирај ме.
SO ogled deka 6S ke bide 900e vo prviot mesec, nema da ima golemo pomestuvanje na iphone 6kata vo cena.Мене ме интересира , видов дека ipone 6s пристигнува на 25 септември , кај нас за месец дена ли отприлика би требал да стигне, и по ваша проценка која ке биде цената на 6ката со пристигнување на 6s-от , од 16 gb правам муабет..?
сега гледам 36 000 ви е
Која е цената за поправка на скршен екран LG G3 ?Јас сум од iButik.mk, што и да треба за прашања, подршка, слободно контактирај ме.
Заинтересиран сум за Nexus 5 32GB, што понуда имате ново/старо...Јас сум од iButik.mk, што и да треба за прашања, подршка, слободно контактирај ме.
и јас сум заинтересиран за нексус 5ка/6ка, крале пиши ми пп ако иматеЗаинтересиран сум за Nexus 5 32GB, што понуда имате ново/старо...
А зошто баш таков бараш?Дали знаете во која мобилара можам да најдам iphone 6s plus за американски пазар што е односно купен од Аpple Store во USA и дали воопшто може да се најде такво нешто по нашиве мобилари во Македонија ?
Долга приказна .А зошто баш таков бараш?
Освен ако несакаш да дадеш убава сума за оргинален, подобро не земај друг зошто ќе си го рикнеш телефонот ... инаку фул оргинал во видео дата верувам дека ќе најдешDali znaete kade mozam da najdam vo Skopje adaptive fast charger za galaxy s6?
Fala za sovetot inace go kupiv polnacot od video dataОсвен ако несакаш да дадеш убава сума за оргинален, подобро не земај друг зошто ќе си го рикнеш телефонот ... инаку фул оргинал во видео дата верувам дека ќе најдеш