Е па не се сите без мозок а со многу пари!
Тој што има пари не дава. А ти уживај со плочки од 1200 денара. Заради луѓе што не знаат и се стиснати има многу сообраќајки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па не се сите без мозок а со многу пари!
Абе неразбран еден и во сервис и во продавница исти беа плочките,очиглендо продавачот не е толку лакомТој што има пари не дава. А ти уживај со плочки од 1200 денара. Заради луѓе што не знаат и се стиснати има многу сообраќајки
Тој што има пари не дава. А ти уживај со плочки од 1200 денара. Заради луѓе што не знаат и се стиснати има многу сообраќајки
Колку треба да бидат плочките?5000 денара?За мојата кола плочки ЛПР Италијански 800 денара..На другарчето Пасатот 950 или 1000 денара беа,од истата фирма ЛПР..Цените се тука некаде.
Na kutijata pisuvase Made In ItalyLpr e Made in China
Па и Kyosho,burago,Minichamps,Autoart,welly............. 1:18 diecast се произведени во Кина ама спореди го бураго со било кој од набројаниве па ќе ти стане јасно.Lpr e Made in China
Од мене Тојота Авто Центар се отпишани, крај, завршив со нив.Мене ми зедоа 5000 денари за предни плочки во Тојота, луди се со цените.
Од мене Тојота Авто Центар се отпишани, крај, завршив со нив.
Најприфатливи цени имаат од официјалниве сервиси, мада и понестручен кадарУтре идам у Олимпија на редовен сервис. Генерално не се лоши со цени.
Да бе прифатливи,нема грешка.Најприфатливи цени имаат од официјалниве сервиси, мада и понестручен кадар
мн има разлика спрема аутомакедонија?
Абе дека колата е од таму. Иначе уље и филтри мењаат, не би требало да заебат. А Аутомакедонија е класа над нив во се.Најприфатливи цени имаат од официјалниве сервиси, мада и понестручен кадар
мн има разлика спрема аутомакедонија?
Прочитај ми ги останатите мислења на темаваЦиге,ти гледам од Велес си,кај ја носиш колата кога ќе се расипе?Или во овластени сервиси по Скопјено?
5л тотал 9000 1600 ден.4 литра масло
Филтер за Масло
Филтер за воздух
работна рака
вкупно 3000 денари.
Олимпија моторс.