Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
тенекија со потенцијал за прераснувње во Балотели . За ваков потег треба рибање да јаде уште не влезен во Миланело, јако и одлучно да му се влезе додека не му стане навика да биде глуп.

Povredata go skina nego..Neigrase godina dena pa lani koga se oporavi na kraj mnogu ubavo izigra za Cole bese bog..Sega ke mu bide desna raka na Saba vo upravata i ke gi trenira petlinjata ..

Знам бе друже,пратам се. :) Мака ми е за него зошто ми беше еден од поомилените фаци од Серија А.Имаше уште фудбал во него,за жал повредите го сјебаа.Дијаби вол2,само разликата е што Дијаби се мачеше 10 години,овој 2.Се плашам и Вилшер истата судбина да не го стигне.

Dzeko vo Roma za 4 mil pozajmica so PRAVO na otkup sledno leto za 11 mil hhh, SABATINI nemam zborovi care, kapa dole

Неможам да ја разберам целта на Ромањоли со онаквиот потег ..па сепак колку да е млад треба да размислува за евентуалните последици и дека кариерата е сеуште пред него..што ќе се случи доколку скраја да е има тешка повреда,цела кариера му замине упичку матер и за некоја година да моли да се врати во Рома?..или утре други ден ќе има деца што ќе бидат фудбалери и можеби ќе играат за Рома...животот е карма и не треба туку така да плукаш кај шо ќе стигниш...

Интер 1000 играчи купија, и сеуште неможат од своја половина да излезат... 20-та минута од натпреварот е, а сеуште незнам кој им брани на Милан.

11885171_972528502819815_1854442021569403578_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom