Македонски звучи подобро (полуфинале)

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Мијата
2. Брејк

Иначе, пожелно би било да ставате линкови од песните како претходно, да си ги преслушаме пред да гласаме. :)
Некогаш кога на брзина се објавуваат некои дуели не се ставаат линкови. Инаку сега ставив линкови од песните за да можете да ги преслушате.

Некогаш кога на брзина се објавуваат некои дуели не се ставаат линкови. Инаку сега ставив линкови од песните за да можете да ги преслушате.
Баш поради ова барав линкови.Малку ме збуни следнава ситуација...
Брејк- Долго Чекав (ја нема на јутјуб, и јас ја барав) е во изборот на гласање, додека на линкот е песната Брејк- Ја сум таков и таков сум бил. Тоа се скроз две различни песни. Сега прашањето е, за која песна се работи?

Баш поради ова барав линкови.Малку ме збуни следнава ситуација...
Брејк- Долго Чекав (ја нема на јутјуб, и јас ја барав) е во изборот на гласање, додека на линкот е песната Брејк- Ја сум таков и таков сум бил. Тоа се скроз две различни песни. Сега прашањето е, за која песна се работи?
Јас направив грешка во копирањето на линкот. Инаку песната на Брејк - Долго чекав ја нема на јутјуб ниту пак на некој друг сајт каде што може да се преслуша. Така да доколку некој ја има или евентуално ја најде нека ја прикачи на нет или нека ми ја прати.

Јас направив грешка во копирањето на линкот. Инаку песната на Брејк - Долго чекав ја нема на јутјуб ниту пак на некој друг сајт каде што може да се преслуша. Така да доколку некој ја има или евентуално ја најде нека ја прикачи на нет или нека ми ја прати.
Па во мојот пост, веќе ставив линк од истата, како видео, не може да се прикаже, не знам зошто.

1. Мијата........., една од нејзините најдобри песни, ако не и најдобра........:)
2. Брејк
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom