Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овие не се толку мани гребинг
Па не баш, тие од КПР беа пропалици пошто генерално сите беа преценети мрзи чија единствена цел беше некоја паричка да земат.
Пропалици од јаки клубови собрани на едно место.
Па нема, се надевам ќе успееме да им го бутнеме у нивни состав таму, да се излажат и по негоOd Baloteli nema pogolema propalica![]()
Абе мoже бaш и вo пмс се пoгoдилa, пa се нaвредилa oд кoментaрите и сегa уште се лути и нејќе дa биде нa клупa вo неделa. Жени, се бивa
де бе мислиш му ја исече ногата на Азар
Па не баш, тие од КПР беа пропалици пошто генерално сите беа преценети мрзи чија единствена цел беше некоја паричка да земат.
Како и да е, левиот состав на Стоук поише го поштуем.
Афелај топ играше против нас, ама не ми е некако тој којзнае колку константен играч. Има некои индивидуални вештини што у даден момент ги прикажува, ама да биде нешто ко носител на игра, редовен supplier со асистенции и голови стварно не ми се верува.И Бојан беше сметан за пропалица, па имаше одлична сезона во Стоук.
Максимално ја искористи шансата што му беше дадена.
Сега таква пропалица им е Афелај. И искрено не знам што да очекувам од него. Го заборавив и дека постои човекот.
Но Шаќири и покрај тоа што не се изнаигра последниве години, сметам дека е далеку од пропалица. Млад е, талентиран е. Има што да покаже сеуште.
Во врска со составот погоре, мислам дека во тој тим мора да има место за Валтерс.
Како и да е, левиот состав на Стоук поише го поштуем.