Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ne si smesen bajo moj,voopsto.

Nema lutis,ok pozz

Не ни сакав да бидем смешен, сакав да потенцирам, ме заболе стапот ако му е роденден на Занети, имате тамо тема ваша дувајте му и свеќички ако сакате!!

Иначе нема љутиш, бар знаете овде вие постарите на форумов дека ја не се љутим никад :)

Не ни сакав да бидем смешен, сакав да потенцирам, ме заболе стапот ако му е роденден на Занети, имате тамо тема ваша дувајте му и свеќички ако сакате!!

Иначе нема љутиш, бар знаете овде вие постарите на форумов дека ја не се љутим никад :)

5443132011591442_8958fcba5ae421e68172f30ceb8d23589e9274b41e5da5445bd83fb68e7f9333_:original

FM3fL19.gif

Па арно ви кажа, имате ваша тема и таму му дувајте свеќички. :P Тука постирате само за да собирате лајкови, е не ви ставаме. :icon_mrgr:

CMFBtOOW8AAqHbF.jpg

Ромањоли коа го видоф со ваков дрес се измочав од смеење :Д Си ги дупел а од школа им е :Д

CME-y25UMAI11tO.jpg

Цела фамилија на Ромањоли заколнати лацијали се,па и Ромањоли исто ;)
Да бе лапале орел претходно па заколнати лацијали :pos:

Вии го со нов дрес е сликан ебаго:Д

Да бе лапале орел претходно па заколнати лацијали :pos:

Вии го со нов дрес е сликан ебаго:Д

ај не ме цитирај ако немаш нешто паметно да кажеш,добро ?!?!?!?!?!!?

Касти мод он :D

Занети не можеш да не го почитуваш, без разлика што има шинтерска крв, срце не ти дава да мрчиш за него. Од мене ја има цела поштованка во сета таа непоштованка кон клубот во кој заврши како легенда. Нека го служи добро здравје тракторот.

Интераши сентиментален сум кон човеков како карактер.....дан помисливте дека за клубот ви ме заболе :kuracc: :D

Сум..те..опмонал...престанИ..

значи ти реков...мислам јасен бев како ден...не ме цитирај ако немаш нешто паметно да ми кажеш...да не треба и да почнам да цртам во пејнт...не ме цитирај више прв и последен пут...опомена пред исклучување...

абе ова фотошоп да не е ?
не ми се верува волку отиден да е ромањоли :D

CMFBtOOW8AAqHbF.jpg

Ромањоли коа го видоф со ваков дрес се измочав од смеење :Д Си ги дупел а од школа им е :Д

CME-y25UMAI11tO.jpg

Е многу си ги дупел ... :) Му донесе 25 милиони ... А лацио си лапна к......арамела. :)[DOUBLEPOST=1439285378][/DOUBLEPOST]Леле колку се пијани на клипчето... Дроп! :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom