- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 791
- Поени од реакции
- 218
Синеморец од високо
https://www.youtube.com/watch?v=KIhOACGXNl4#t=322
https://www.youtube.com/watch?v=KIhOACGXNl4#t=322
Никоj не може да ти каже со точност. Година со година не си прилича.@Obi4am_Bulgaria @ЛУДОГОРЕЦ и сите други што знаете.
Какво е времето во Несебар/Сончев брег во август? Поточно средина на август- 15, 16...
Ке биде топло со сигурност.@Obi4am_Bulgaria @ЛУДОГОРЕЦ и сите други што знаете.
Какво е времето во Несебар/Сончев брег во август? Поточно средина на август- 15, 16...
Може,јас купив ибупрофен 20 лева беа.
Може иако е незаконско, зависи од аптекарот.
Ауу дерење, 20-че хах. Али не се антибиотици.Може,јас купив ибупрофен 20 лева беа.
Паметам ме праша какви сакаш евтини или убави,и реков добри-20 таблети 20 леваАуу дерење, 20-че хах. Али не се антибиотици.
Принципно ти треба рецепта. Се зависи дали ке посакат да ти продадат и какви антибиотици ти требат.
По зaкон ти требвa р
значи не се празни муабети само, секој значи таму ке се омрси без да се замара со заведувања и 300 ми не знам срања да докажваАјде и јас да напишам нешто.
Се вратив вчера, многу убаво поминав, ноќниот живот е супер.
За сместување малце скапичко ме фати, по 12.5 евра на ден (12 дена = 150 евра) - Ама OK, строг центар бев и супер си беше хотело.
За храна & алкохол ефтино е ептен, за 1 лев (30 денари) имаш 0.5L точено пиво. Во продавница пиво е околу 2 леви од 1L. Исто така и водката не е скапа, од 5-15 лева имаш добри.
Храната и таа е ефтина, имаше едно место Шрек (fast food) за околу 5-6 леви (150-180ден) имаш пилешки стек, помфрит + кока кола. Имаше исто така и хамбургер преубав за 2-3 лева.
Имаше кафичи каде што влезот беше бесплатен и беше добро(Oxygen, Vahalma) но имаше и многу добри дискотеки каде што се плаќаше на пр: Lazur, IceBerg, Viking...
Претежно одев во IceBerg и таму најмногу ми се допадна, 15 леви е влез (со тоа добиваш некои си коктел од 1L) и многу јаки пички има, таму најмногу ќарив
На плажа бев 3-4 пати преку сила, многу е прљава водата, полна со тревки алги и слично, на неколку пати видов и медузи.
Со околу 400-500 евра (смештај, храна, алкохол и др работи) поминав супер.
Ако сакате добар ноќен живот дефинитивно Сончев Брег ќе ви се допадни.