Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
A што е тоа што го има во Англија и никаде на друго место?

Ако мислеше на лек за несоница на дерби дуели, да, во право си.
Toa што го има во Англија и никаде на друго место е неизвесноста во секоја утакмица,тоа што скоро секоја година има различен шампион,тоа што додека не се изиграат сите кола неизвесен е шампионот (за разлика од бундес или италијанската лига каде што од почетокот на сезоната се знае дека ќе бидат Баерн и Јуве) итн итн.. да не треба да набројувам уште?
Ја споредуваш англиската лига со италијанската? Сериозно? Ај спореди го Манчестер Јунајтед со Милан,спореди го Челси со Интер,Сити со Рома спореди го,Арсенал со Лацио,Тотенхем со Џенова? Калчо лигата порано беше интересна за гледање поради Милан (воглавно),Интер и Јуве,сега од тие само Јуве е конкурентен со големите клубови ;)

Последно уредено:
Koлку добар и брз фудбал во првиве 45 минути. Не можев да станам да уринирам. Свонси во најмала рака рамноправен противник, одличен тим се и им предвидувам успех сезонава.

Од кај знаеш дека го нема на друго место ако не си гледал фудбал `на друго место` освен Премиер лига? :unsure:
е да..тука си во право, фудбалот за мене почнува и завршува со Премиер :) ко ќе дојдат дискусии за други првенства, јас не сум компетентен да дискутирам во ова елитно и одбрано друштво па се повлекувам културно [emoji2]

Koлку добар и брз фудбал во првиве 45 минути. Не можев да станам да уринирам. Свонси во најмала рака рамноправен противник, одличен тим се и им предвидувам успех сезонава.
Подрипнуваше на Хазард и Вилијан? хехе

#

Toa што го има во Англија и никаде на друго место е неизвесноста во секоја утакмица,нема просечни клубови со исклучок на неколку,скоро секоја година има различен шампион итн итн.. да не треба да набројувам уште?

Немој, немој аман, не набројувај веќе.

Само ме интересира, ако нема просечни тимови, какви се? Натпросечни? Потпросечни?

Колку различни шампиони имало во последниве 30 години?

Неизвесност имаш и во трета лига Молдавија. И таму нема просечни тимови, и тоа без исклучок. И често се менува шампионот. Да набројувам уште?

Мислам, ОК. Јас сум фан на Премиер лигата. Али да дркам беспотребно на лајвскор, не планирам...

Подрипнуваше на Хазард и Вилијан? хехе

#

Прашај го #Бетмен, тој повеќе знае од мене.

Ќе ,,подрипнувам'' во второ полувреме, затоа што тогаш Хазард влегува во игра.

#хехе

Треба и среќа да имаш за да победиш богами :D Вака така пак титулата во Лондон :icon_lol:

Оскар игра супер. Што значи наредни 3 ќе го нема :D

Каква катастрофална грешка на Куртоа :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom