Golf 5 1.9 TDI ili Mitsubishi Lancer Sportback 1.5 Benzin? Sto mislite koj e podobar izbor od ovie 2 avtomobili vo pogled na izdrzlivost, odrzuvanje i slicno..?
Поекономичен е Голфот..Сосема две различни коли,од две сосема различни држави,и различно гориво..Јас би го зел Лансерот..Поефтино одржување ќе имаш кај Лансерот..Еден член од тука мислам дека беше женско,имаше Лансер,1.5 109 коња,па прашај ја неа како е задоволна..[DOUBLEPOST=1438471870][/DOUBLEPOST]
Многу да троши? Не бе брат таман си е 23 литри пошто тој не е за обичен народ брат и за тие што имаат пари не се ништо 20 литра бензин.[DOUBLEPOST=1438463510][/DOUBLEPOST]
Аман бе брат ти со гољфот гољф па гољф си запнал боље коњска кола ќе возам отколку голф за кој не ни вреди да се даваат пари. Голф тие кола за луѓе без стил.[DOUBLEPOST=1438463657][/DOUBLEPOST]
Не мора баш за некој модел ако имаш некоја инфо стрикно за некој модел кажи ми пошто разгледував по огласиве ефтини се а и не се лоши имам еден човек вози nexia и ми кажа самиот прв газда е и уште го тера без проблем...
Нексијата е копија на Опел Кадет..Сето тоа е препакуван Опел..Мотор,подвозје,се е на Опел..Ако немаш плин,ништо не правиш..Трошат тие бензин како луди.[DOUBLEPOST=1438471910][/DOUBLEPOST]
Не возам Голф продаден е. Имам Мерцедес 190 и Ауди 80 1.6 дизел. Имав порано Голф 1.
Неам apple знакче.
Канта до канта..Али потврдоглав човек од тебе на форумов не сум сретнал.