Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е само тој, од ДМ имаат вработено новинари кои живеат во Индија, ЈАР, Јамајка и знаат за фудбал бетер него сите тука заедно. И лесно му е на таквиот да стропа некоја глупост, ниту отишол некогаш на прес конференција, ниту изгледал натпревар во живо, си седи позади ПЦ, си зема плата и си ломоти :D
Хахаха си ломоти :D се држиш до корениве :D
Нека иде недела више курињо само да го јаде немиен сакам друго ништо
Струга??

Првиoв бoжем у Челзи ќе дoaѓaше еднo време.
Па во Челзи ќе треба да дреме на клупа, тука секако си игра прв тим. Мислам дека ова се два одлични трансфери за Лестер, посебно Арангуиз ми се допадна на Копа Америка. :)

Па во Челзи ќе треба да дреме на клупа, тука секако си игра прв тим. Мислам дека ова се два одлични трансфери за Лестер, посебно Арангуиз ми се допадна на Копа Америка. :)
Јас што читав кога го поврзуваа со Челзи, стварно се работи за квалитетен играч. Иначе други клубови заинтересирани беа Марсеј и Леверкузен мислам, па супер ако Лестер успеат да го земат.

Ја сезонава ке си ги пратам и Кристал Палас кога ке можам.
Го купија и Конор Викам, Кабај, го задржаа Боласи. Има да бидат тврдо оревче на гости.

Јас сум од таму а кичевчанец е ганерот, комшии сме :D
И мене ми е потеклото од струшко :D Затоа прашав
Инаку за зборот ломоти......
Отишол некој турчин на гости кај некој пријател и му дале некое слатко да јади. И прашал како се вика слаткото, домаќинот му рекол јади не ломоти. После кога раскажувал рекол бев на едно место ми дадоа едно слатко се викаше јади не ломоти.
Seems legit

Which Club Is Bigger Arsenal or Chelsea? | Super Fan Face Off | Донев vs Makedonec_7

[DOUBLEPOST=1438432833][/DOUBLEPOST]

малку североисточно :)

Од старт цела анализа на дејли фејл е глупост кога ќе видиш дека на Гибс му туриле поголема оцена од Азпиликуета.

Иначе овој Клод нели беше у депресија, сакаша да се самоубива, шо ми прави анализи тука, утре ако изгубиме пак ќе земе глупсти да си прави

Од старт цела анализа на дејли фејл е глупост кога ќе видиш дека на Гибс му туриле поголема оцена од Азпиликуета.

Иначе овој Клод нели беше у депресија, сакаша да се самоубива, шо ми прави анализи тука, утре ако изгубиме пак ќе земе глупсти да си прави
Абе убо рече @Ilumious ломотат :D ко јавна администрација клати врата земај плата.
Незнам дали беше стариов или она црнчено со цуцлана :D

Абе убо рече @Ilumious ломотат :D ко јавна администрација клати врата земај плата.
Незнам дали беше стариов или она црнчено со цуцлана :D
Црниот е Тај, Клод е стариов на видеото. Ви кажав тогаш дека средил се :)

Which Club Is Bigger Arsenal or Chelsea? | Super Fan Face Off | Донев vs Makedonec_7

[DOUBLEPOST=1438432833][/DOUBLEPOST]

малку североисточно :)
баш фино вака звучи кога на арсенал фан прв на листа му е манчестер јунајтед :D

Иначе како го јадат Сити моментално мех мех......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom