Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле на просекот му дадоа иста плата со Санчез и Озил.:facepalm:Не ми е јасно со што заслужи поголема плата од Ремзи и скоро двојно поголема од Кош.Лани у први 11 неможеше да фати место.Не памтам одлука на Венгер вака да ме има накурчено.

Да да , се бореше "цела сезона" да влезе у први 11, имаше среќа шо беше здрав цела година .

Да да , се бореше "цела сезона" да влезе у први 11, имаше среќа шо беше здрав цела година .
Озил и Волкот истовремено се вратија од повреди, на утакмица од ФА купот.Размисли каков импак имаше Озил во вториот дел од сезоната.Волкот не само што не успеа да избори место во стартни 11 туку огромен дел од натпреварите си ги седеше на клупа од 1 до 90 минута.Вилшир се врати месец или два после него и имаше поголема минутажа.

Озил и Волкот истовремено се вратија од повреди, на утакмица од ФА купот.Размисли каков импак имаше Озил во вториот дел од сезоната.Волкот не само што не успеа да избори место во стартни 11 туку огромен дел од натпреварите си ги седеше на клупа од 1 до 90 минута.Вилшир се врати месец или два после него и имаше поголема минутажа.
Разликата е во тоа што Волкот паузираше точно 1 година,а Озил 3-4 месеци. Барем добро паметиме каков импак имаше Ремзи првите две години по повредата,каков денес. Џек поради ситните повреди уште не може да ја врати целосно формата. Една здрава сезона и ќе го видиме нивниот потенцијал. Еве РвП со единствената здрава сезона што ја изигра кај нас си освои златна копачка.

Доста ги хејтате играчите бе
violent-gif.125511

Ќе биде ли нешо од ова бе или курац лажна надеж, теле шпекулација :D
Spanish football site Fichajes claim that Arsene Wenger has offered £40 million (€57m) for Benzema. Best to take this story with a pinch of salt.

Разликата е во тоа што Волкот паузираше точно 1 година,а Озил 3-4 месеци. Барем добро паметиме каков импак имаше Ремзи првите две години по повредата,каков денес. Џек поради ситните повреди уште не може да ја врати целосно формата. Една здрава сезона и ќе го видиме нивниот потенцијал. Еве РвП со единствената здрава сезона што ја изигра кај нас си освои златна копачка.
Ама ни од клупа немаше настапи бе.Волкот не е во топ 3 играчи за да ја зема таа плата.Кога ке дојде време за обнова кај Озил,Санчез и Ремзи ако Волкот зима 140 тие по 240 ке бараат зошто се далеку поквалитетни фудбалери од него.Ке има проблеми Венгер поради потегов.

Поарно да се "нервирам" оти неделно зема 140к фунти, одколку да се нервирам оти дава по 20 гола за Ливерпул,Челзи,Јунајтед,Сити.
#JustSayin

Абе уживајте, не ги плаќаме ние играчите. Ако сака нека зима и 1 милион, мене ништо не ми менува тоа. :D

Ај Волкот до 2019 го продолжи.Санти до кога?

Walcott ovaa godina ocekuvam da ni bide nositel na igrata, a Wilshere ako bide zdrav mozhe da bide iznenaduvanje na sezonata. Ako celiot tim vo dobar del od sezonata ostane zdrav, garantiram deka kje na osvoeme PL bez golemi problemi.

Ајде кој е за играње Фантази од Фан Клубот
http://fantasy.premierleague.com
Бујрум, код: 220013-206208
H2H : 220013-304421

п.с. Претходната сезона ве победив. :ojeaa:

Imam predlog. Nekako da uplatime po 200 den, i na krajot pobednikot da si gi zemi? Primer, na nechija smetka ili pa na kraj od sezona. Posekako se znajme koj igrame, ama dali e izvodlivo. Jas lani taka igrav so drushtvoto.

Imam predlog. Nekako da uplatime po 200 den, i na krajot pobednikot da si gi zemi? Primer, na nechija smetka ili pa na kraj od sezona. Posekako se znajme koj igrame, ama dali e izvodlivo. Jas lani taka igrav so drushtvoto.
Еве стaете ги кaј мене нa сметкa, стaвaјте и пo пoвеќе oд 200 немa дa ми сметa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Да ве потсетам дека утре играме Комјунити Шилд !
Можна постава, не сум баш сигурен за Волкот/Санти тај шо ќе игра десно ќе треба да помага на Белерин, средината крца :tvg:
0856250001438437164_filepicker.png

Чех
Белерин Пер Кос Начо
Кокелан Санти
Окс Ремзи Озил
Волкот

Вака би играл јас, екипа што ќе издрже пресинг и ќе игра добро на контри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom