Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа на ред е Уефа да ги казни пољациве.
Секоја поинаква одлука од оваа ќе биде според мене резил и покажување на несеризоност од страна на Уефа.
Арно му е на УЕФА ова, да види кој наградува со 3 бода, можи некогаш ќе сфатат..

Значи ај вака. Се разбираме шо зборите, ама УЕФА не беше донесителот на одлуката од пред неколку дена. Професионална деформација извинете. :D

УЕФА ги казни делумно и Србите и Албанците за тој меч, извади реална пресуда и немаше место за бунење ни од едната ни од другата страна, да се вадат како било неправда.

Потоа, судот во Лозана, ШВАЈЦАРИЈА (ме разбирате нели?) донесе пресуда скандалозна level тие од Хашкиот трибунал.

Значи ај вака. Се разбираме шо зборите, ама УЕФА не беше донесителот на одлуката од пред неколку дена. Професионална деформација извинете. :D

УЕФА ги казни делумно и Србите и Албанците за тој меч, извади реална пресуда и немаше место за бунење ни од едната ни од другата страна, да се вадат како било неправда.

Потоа, судот во Лозана, ШВАЈЦАРИЈА (ме разбирате нели?) донесе пресуда скандалозна level тие од Хашкиот трибунал.
Добро де, ќе донесе одлука Уефа било каква, овие пак ќе се жалат во Лозана, и пак ќе си дојде на нашето што го збориме. :D

Топ, битно желба и интерес имало.

Тоа е тоа, пишав вчера. Фамозната SV-RSA (Slobodan Vujcic - Red Star Agency) има договор со Работнички и сеа ќе ги дупи МРТ за сумата. Ко да не го знаат луѓево Брацо каков е ако се заинаети. :D

Тоа е тоа, пишав вчера. Фамозната SV-RSA (Slobodan Vujcic - Red Star Agency) има договор со Работнички и сеа ќе ги дупи МРТ за сумата. Ко да не го знаат луѓево Брацо каков е ако се заинаети. :D
Не го знаат, коа едино се интересираат за мак екипи само кога ќе играат европски утакмици.

Па ќе ги дупи ко ската без пари да пренесват, фактички како јас шо разбрав кој ќе понуди појќе тој пренесува.[DOUBLEPOST=1438344333][/DOUBLEPOST]
Не го знаат, коа едино се интересираат за мак екипи само кога ќе играат европски утакмици.
И кога играт европски натпревари почна да не ги интересира, само за вести и реклами од валадата плаќаме радиодивфузија. :(

И кога играт европски натпревари почна да не ги интересира, само за вести и реклами од валадата плаќаме радиодивфузија. :(
Одамна не си застанал пред ТВ изглеа.

Одамна не си застанал пред ТВ изглеа.
Оти сношти да не имаше пренос од Работнички? И ЛШ и во вторник гледавме прошлата сезона. Само Ф1 му е добра работа на МРТ.

Браво за Работнички, од хајлајтсите видов дека имале и уште две добри шанси во второ полувреме. Ама... како што гледам и Трабзон имале солидни шанси, не ми стои дека се накадарни, поверојатно е дека цел клуб е во некаков тежок хаос. Тука треба да искористи шанса Работнички, очигледно е дека Трабзон се расклимани и атмосферата им е никаква, само ради тоа давам некаква минимална шанса Работнички да пројдат.
Меѓутоа, сепак мислам дека во Турција лошо ќе им биде на Работнички, ќе збеснат овие.

Оти сношти да не имаше пренос од Работнички? И ЛШ и во вторник гледавме прошлата сезона. Само Ф1 му е добра работа на МРТ.
Е да, у право си само у вторник даваат ЛШ. Од годинаава само едно полувреме ќе давале слушам.

Брацо и Попе си ибале векот. Стара превара е оваа двојка :). Според муабетот денес у град испаѓа дека МРТ не е крив, и ова не го тресам од рукав туку од сигурни извори.
Изјавата на Попе: "Иако ризикувавме да не заработиме од продажба на карти сепак се согласивме да има пренос".
Тоа е таа изјава мајсторе :D.
А бе адвокат си ибал векот пријателот. Значи на преварантиве кај нас во фудбалов секад сум им се восхитувал како се правдаат и како знаат да извртат муабет. Доктори се за превара и да ја извртат работата.
Го боли столе Попе дали се давал пренос или не. Го тепаше Трабзон, ќе лапа пари за победава мислам, а колатералка се новинарчињава од МРТ што ги изругавме безвезе ама кој им е крив што со Брацо и Попе сакаат тикви да садат.
Тоа е таа школа :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom