Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
РАБОТНИЧКИ :cuc::cuc::cuc::cuc: се најде некој да ја брани честа на МАК ФУДБАЛОТ :cuc:

Браво Романтичари одсекогаш со срце сте играле секоја чест
Браво и за Војводина жабји батаци се најадоа
Овие шпонојве од запад немаат мадиња да отидат во Полска силни се дома и кога се многу се им ебам пос список, има полскине фашисти пача да ги направат им ебам то фаците угнетени

Трабзон можи со пионерите во Турција да игра, читам сега се степале во соблекувална фудбалерите меѓу себе. Ете ја шансата на Работнички МАКЕДОНСКАТА ГОРДОСТ !!! :oeoeoe:

Сеа на ред е Уефа да ги казни пољациве.
Па како не му е срам на тој играчот бе каменот со глава да го мава.
Според мене очекувано би било Легија да ја изгуби утакмицава службено 3-0, и плус да биде дисквалификувана од Лига Европа, а со тоа КУкеси да помине поантаму сосема заслужено. Секоја поинаква одлука од оваа ќе биде според мене резил и покажување на несеризоност од страна на Уефа.

еден коментар од видеото на јутјуб што е постирано претходната страна

Valton Sylejmani
Ey slavo-bulgari,watch your fucking mouth keyboard warrior!compared to you,your history,Albanians are Gods for you fucking pieces of shit!I was in Tetovo as a student,and I used to beat my slavo-bulgarian colleagues,and fucked the slavo-bulgarian bitches.if you want I can give you the names!you better get your shit together and work,or else this is my real name,add me on fb and then we will talk.I know you wont do it,cuz you ain't got balls pussy!.ato motra ne pidh t'i qifsha me rob e me fis..fuck you from"Republic of Kosova"soon to be Albania!!!!

види го љепотанов бе најјак на свет е никој ништо не му може :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Да беше обратно ќе имаа мобилизрано се живо и диво што некогаш се има регистрирано на форумов и ќе се жалеа. За секој гол имаше еден што ги фали Албанските екипи, сега го нема никаде..
Арно му е на УЕФА ова, да види кој наградува со 3 бода, можи некогаш ќе сфатат..

Хајдук го има може најлошиот тим во последните 10 години ама дечките идат напред, квалитетна школа, долго време заедно игра тимот, плус тоа црното што го земаа напред...супер. Има голем напредок кај нив.

Како бе побратиме? :)

Не е мала работа да го тепаш Трабзон искрено и те како се квалитетна екипа,се држат добро во Турската лига а богами и у Европа добри резултати имаат.Оваа победа на Работнички треба да се поздрави искрено.Се надеваме на нерешено бар на гости :cool:

Rabotnicki alal vera ! Majstorista! Raduva toa sto imale sansi,se nadevam na gol vo gosti i prolaz,samo napred!
Potencijalen sleden protivnik koga bi se znael?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јас како латентен поддржувач на Војводина (@Malcolm van den Сабаховић) сум многу радосен за успехов. Српската Валенсија заслужува и те како да изигра малце на европско ниво. Вечно трети зад Ѕвезда и Партизан, се надевам ќе стигнат до групна фаза и конечно ќе добијат повеќе recognition (y)

А што се тиче Работнички, ако ги пројдат Трабзон, се надевам ќе се паднат со Вест Хем. Ем ќе си ги гледам англичаниве у живо, ем ќе ги пројдеме пошто за ништо не ги бива :D

ја се надам дека ќе имаат многу среќа работнички ако пројдат па да им се падне некој шкљ тим (ваљда ќе се најдат некој трефкари во плеј-оф) и да влезат у групна фаза, многу би сакал така да се деси, да чуе светот за нас ебаго.

И војводина сакам да влезе, сампдоријја да им ебам тоа гнасниот тим да им го ебам, гол да не дадат цела сезона.

Вест хем дрва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom