RickyLFC9
Модератор
Па не ми го троши времето бе тибам сфе валандавско.4.5 бил, неам пари сепак![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не ми го троши времето бе тибам сфе валандавско.4.5 бил, неам пари сепак![]()
Може има продужен одмор.![]()
може да го сменам Сако за Берахињо, што е финтава со Агуеро нема да игра прво коло?
Па не ми го троши времето бе тибам сфе валандавско.
Смени го Хамер, замина во Нотингем Форест.![]()
може да го сменам Сако за Берахињо, што е финтава со Агуеро нема да игра прво коло?
[DOUBLEPOST=1438264898][/DOUBLEPOST]на им го сеа небитен трансфер на плачковците од трансфери 
Едното е класично, кој ќе има повеќе бодови, а другото е како утакмици, на рандом едни против други играме секое коло, пример се паднеме јас и ти, и тој што тоа коло ќе има повеќе поени победува, и така тој со највише победи на крај е прво местоАбе, зошто има две лиги од кајганава уствари?![]()

Смени го Хамер, замина во Нотингем Форест.[DOUBLEPOST=1438264898][/DOUBLEPOST]на им го сеа небитен трансфер на плачковците од трансфери
![]()

Абе, зошто има две лиги од кајганава уствари?![]()

Кој води статискика?Едното е класично, кој ќе има повеќе бодови, а другото е како утакмици, на рандом едни против други играме секое коло, пример се паднеме јас и ти, и тој што тоа коло ќе има повеќе поени победува, и така тој со највише победи на крај е прво место![]()
[DOUBLEPOST=1438265936][/DOUBLEPOST]
Избацувај го тој што не еВo меѓувреме Дрaгoнoт јa oбнoвил стaрaтa.
Не знaм... тaa е веќе 2-3 сезoни, вo неa секaкви се имaaт изнaпикaнo. И луѓе нaдвoр oд фoрум сигурнo имa штo некaкo дoшле дo кoдoт. Oние штo влегувaaт вo секoјa лигa штo ќе јa нaчекaт
Тaa нa лaтиницa е мoјaтa. Сегa креирaнa и се нaдевaм сaмo фoрумџии се вo неa![]()

Обично Чемпионс го ставаме да ни бележи со тефтер.Кој води статискика?

Си ја има изрекламирано на фејсбук, јака фаца е сеа таму, собира лајкчиња редовно.Вo меѓувреме Дрaгoнoт јa oбнoвил стaрaтa.
Не знaм... тaa е веќе 2-3 сезoни, вo неa секaкви се имaaт изнaпикaнo. И луѓе нaдвoр oд фoрум сигурнo имa штo некaкo дoшле дo кoдoт. Oние штo влегувaaт вo секoјa лигa штo ќе јa нaчекaт
Тaa нa лaтиницa е мoјaтa. Сегa креирaнa и се нaдевaм сaмo фoрумџии се вo неa![]()

Си ја има изрекламирано на фејсбук, јака фаца е сеа таму, собира лајкчиња редовно.![]()
Кој води статискика?[DOUBLEPOST=1438265936][/DOUBLEPOST]
Избацувај го тој што не е![]()