Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ова во прво или второ?[DOUBLEPOST=1438259274][/DOUBLEPOST]И стави у спојлер ми укочи компјутерите и на колегите.
Прво, за чудо :cautious:

Нека ви земат подобри компјутери на работа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Види, за мене врвни и посебна класа тренери се тие кои без разлика каде и да идат ќе успеат да донесат успех и конкурентен состав сезона по сезона, Венгер не верувам дека има такви квалитети.

Такви се Мурињо, Гуардиола, Хицфелд, Трапатони, Фергусон(немаше пост-Јунајтед кариера да, ама никој не го преиспитуваше заради тоа што газеше у ПЛ и имаше трофеи во ЛШ, а он беше прв фактор зад сите успеси), Анчелоти и уште неколку.

За Венгер има 100+ оправдувања, ама факт е дека имаше понуди да тренира побогати клубови на многу пати, не отиде.
На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера. Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.

W

wicked_1

Гостин
На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера.
Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.
Да, и сличен послаб старт со Абердин имал и со Јунајтед.
Ама онтопик, дека не тренираше поголем клуб после(пост) Јунајтед и не беше пресудно за тоа какви квалитети има.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
А на другата тема, не може 31 година да работиш како менаџер, да имаш освоено само 4 лигашки титули, ниту една во Европа, и да бидеш на листата на менаџери кои се на самиот врв.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера. Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.
Да, и 86та селектор на Шкотска на СП во Мексико.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, и 86та селектор на Шкотска на СП во Мексико.
Да тоа со селекторството му било повеќе в. д. Зошто умрел Штајн непосредно пред турнирот. Има и пишано во книгата негова дека не е нешто возбудлива селекторската работа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.825
Поени од реакции
67.192
Да тоа со селекторството му било повеќе в. д. Зошто умрел Штајн непосредно пред турнирот. Има и пишано во книгата негова дека не е нешто возбудлива селекторската работа.
Не можел да ги малтретира играчите секој ден. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Ова во прво или второ?[DOUBLEPOST=1438259274][/DOUBLEPOST]И стави у спојлер ми укочија компјутерите и на колегите.
Mene mobilniov pocna da mi bega od race koa gi vide gifcinjava :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Глен Џонсон ќе носи 8ца у Стоук :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Види, за мене врвни и посебна класа тренери се тие кои без разлика каде и да идат ќе успеат да донесат успех и конкурентен состав сезона по сезона, Венгер не верувам дека има такви квалитети.

Такви се Мурињо, Гуардиола, Хицфелд, Трапатони, Фергусон(немаше пост-Јунајтед кариера да, ама никој не го преиспитуваше заради тоа што газеше у ПЛ и имаше трофеи во ЛШ, а он беше прв фактор зад сите успеси), Анчелоти и уште неколку.

За Венгер има 100+ оправдувања, ама факт е дека имаше понуди да тренира побогати клубови на многу пати, не отиде.
Гвардиола досега има водено два врвни тима од кои во едниот имаше 3 од 6 најдобри играчи во светот, се спука со Ибрахимовиќ кој тогаш моемнтално а можеби и сега е меѓу три најдобри деветки, во Баерн наследи фантастичен тим и со прошлата сезона можам да кажам дека го руинира без оглед на освоената титула една германска машина направи да изгледа Германски томос, така да за врвен менаџер Гвардиола сеуште ме нема убедено дека е, Анчелоти во неговата кариера колку лигашки титули има земено 2-3 незнам ни јас точно и тоа со супер тимови, кога нешто ке зафали и кога нема да му оди најдобро тој тера ист шаблон исто и во Милан и во Челси и во Реал, рака на срце во куп натпреварите е одличен но и таму беше направен од Фергусон магаре со сто годишен Гигс и Сколс,а истото го знае и Бенитез, така да неби јас кажал дека овие дваица се одлични менаџери, е незнам но повеќе од вас го заборавате Симеоне, за мене и тој е одличен бидејќи играчите под негово водство буквално гризат по терен и да направиш екипа да освоиш ЛА лига покрај Барслона иРеал не е мала работа, исто така тактички е супер

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
:свиркам:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom