Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.757
- Поени од реакции
- 52.725
Прво, за чудоОва во прво или второ?[DOUBLEPOST=1438259274][/DOUBLEPOST]И стави у спојлер ми укочи компјутерите и на колегите.
Нека ви земат подобри компјутери на работа
Прво, за чудоОва во прво или второ?[DOUBLEPOST=1438259274][/DOUBLEPOST]И стави у спојлер ми укочи компјутерите и на колегите.
На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера. Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.Види, за мене врвни и посебна класа тренери се тие кои без разлика каде и да идат ќе успеат да донесат успех и конкурентен состав сезона по сезона, Венгер не верувам дека има такви квалитети.
Такви се Мурињо, Гуардиола, Хицфелд, Трапатони, Фергусон(немаше пост-Јунајтед кариера да, ама никој не го преиспитуваше заради тоа што газеше у ПЛ и имаше трофеи во ЛШ, а он беше прв фактор зад сите успеси), Анчелоти и уште неколку.
За Венгер има 100+ оправдувања, ама факт е дека имаше понуди да тренира побогати клубови на многу пати, не отиде.
Е штo, кoгa веќе си oтиде Кaгaвa...Пост за најдобриот играч во ПЛ.
Да, и сличен послаб старт со Абердин имал и со Јунајтед.На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера.Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.
Да, и 86та селектор на Шкотска на СП во Мексико.На Фергусон Јунајтед му беше еден вид пост кариера. Со Абердин има нешто ко европски супер куп на времето, ги победил Реал 2-1.
Можеш да бидеш ниво под тие поради ете други околности, ама на исто ниво, никогаш.Може, може..
Да тоа со селекторството му било повеќе в. д. Зошто умрел Штајн непосредно пред турнирот. Има и пишано во книгата негова дека не е нешто возбудлива селекторската работа.Да, и 86та селектор на Шкотска на СП во Мексико.
Не можел да ги малтретира играчите секој ден.Да тоа со селекторството му било повеќе в. д. Зошто умрел Штајн непосредно пред турнирот. Има и пишано во книгата негова дека не е нешто возбудлива селекторската работа.
Mene mobilniov pocna da mi bega od race koa gi vide gifcinjavaОва во прво или второ?[DOUBLEPOST=1438259274][/DOUBLEPOST]И стави у спојлер ми укочија компјутерите и на колегите.
Гвардиола досега има водено два врвни тима од кои во едниот имаше 3 од 6 најдобри играчи во светот, се спука со Ибрахимовиќ кој тогаш моемнтално а можеби и сега е меѓу три најдобри деветки, во Баерн наследи фантастичен тим и со прошлата сезона можам да кажам дека го руинира без оглед на освоената титула една германска машина направи да изгледа Германски томос, така да за врвен менаџер Гвардиола сеуште ме нема убедено дека е, Анчелоти во неговата кариера колку лигашки титули има земено 2-3 незнам ни јас точно и тоа со супер тимови, кога нешто ке зафали и кога нема да му оди најдобро тој тера ист шаблон исто и во Милан и во Челси и во Реал, рака на срце во куп натпреварите е одличен но и таму беше направен од Фергусон магаре со сто годишен Гигс и Сколс,а истото го знае и Бенитез, така да неби јас кажал дека овие дваица се одлични менаџери, е незнам но повеќе од вас го заборавате Симеоне, за мене и тој е одличен бидејќи играчите под негово водство буквално гризат по терен и да направиш екипа да освоиш ЛА лига покрај Барслона иРеал не е мала работа, исто така тактички е суперВиди, за мене врвни и посебна класа тренери се тие кои без разлика каде и да идат ќе успеат да донесат успех и конкурентен состав сезона по сезона, Венгер не верувам дека има такви квалитети.
Такви се Мурињо, Гуардиола, Хицфелд, Трапатони, Фергусон(немаше пост-Јунајтед кариера да, ама никој не го преиспитуваше заради тоа што газеше у ПЛ и имаше трофеи во ЛШ, а он беше прв фактор зад сите успеси), Анчелоти и уште неколку.
За Венгер има 100+ оправдувања, ама факт е дека имаше понуди да тренира побогати клубови на многу пати, не отиде.