Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па колку?Браат, 27 годишен играч со само три сезони на врвно ниво?!Шејм он хим.
![]()
Нека се три брат, има играчи кои што се сметаат за врвни со три јаки сезони во цела нивна кариера. И за 27 годишен играч не е лошо да има три топ топ сезони (иако јас мислам дека има повеќе од толку).Па колку?
А ја кај реков дека Марче не е врвен играч?Нека се три брат, има играчи кои што се сметаат за врвни со три јаки сезони во цела нивна кариера. И за 27 годишен играч не е лошо да има три топ топ сезони (иако јас мислам дека има повеќе од толку).![]()
Ме заебаваш сега? Ај прочитај си го постот со Торес и последната реченица на што ќе те наведи. Заеби буквалност со мене, не мора да имаш синтаксички напишано па да не значи тоа.А ја кај реков дека Марче не е врвен играч?![]()
Ди Марија е врвен играч моментално, не може да се споредува со Торес пошто овој има изиграно и покажано многу поише од Ди Марија у кариерите нивни, до сега, пошто има уште фудбал у Ангеле.Ме заебаваш сега? Ај прочитај си го постот со Торес и последната реченица на што ќе те наведи. Заеби буквалност со мене, не мора да имаш синтаксички напишано па да не значи тоа.![]()
Океј ај сега ќе играме на картата ултра агресив со.. вие фановите на јунајтед, бла бла бла мора сите играчи што играат за вас да се најдобри... бла бла бла... И сериозно од тоа што пишав ова го заклучи?!Ди Марија е врвен играч моментално, не може да се споредува со Торес пошто овој има изиграно и покажано многу поише од Ди Марија у кариерите нивни, до сега, пошто има уште фудбал у Ангеле.
Што не ти е јасно? Или секој играч што играл у Манчестер под дифолт мора да е најјак фудбалер у свет и не смее да се спомнува во лоша конотација?