Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па никој не негира дека флопна Ди Марија...Али фактот што и Баерн и ПСЖ се спремни да издвојат над 60м не го прави Торес.

Go procenuvash covestvoto, t.e odredeni grupi koi izigravaat sportski direktori i gazdi, ima budali ili pak ce uspee tamy vo francuskite livadi, koj znae... da mu ebam mausot.

Овие од Барен кењаат за Ди Марија,затоа што нема да иде кај нив,ама затоа Гетце и Тиаго стакло свиткаа,лом прават.

Не бидна Анхел што не бидна, за жал бидејќи лично мене многу ми се свиѓа како играч, ама да го ругате дека не бил квалитетен играч а Баерн и ПСЖ нудат по 50, 60 е парадокс. Само да не му стане хроника она со ложата, лани два пати ја истегна, еве сега и на Копа пак.

Не гo сaкaше Пеп, пoштo Ди Мaриa беше игрaч oд Среaл

Ne moze da se sporeduva so Tores, nikako! Toa sto ne uspea vo UTD ne znaci deka nema da uspee I vo drug tim. Samo za pocetok treba da gi izbegne povredite koi za zal dosta go pratat vo posledno vreme. Epten go postuvam Angele, golem rabotnik e na terenot I sakam da prodolzi da igra dobro.

Не може да се споредува со Торес пошто Нандо беше еден од најдобрите напаѓачи на 21 век, како да забораивте каков терор вршеше во Атлетико и во Ливерпул.. Тоа што не се снајде во Челзи е друг муабет.
Од друга страна Ди Марија ти е играч со изиграни 3 сезони на врвно ниво.

Браат, 27 годишен играч со само три сезони на врвно ниво?! :shok2: Шејм он хим. :D

Нека се три брат, има играчи кои што се сметаат за врвни со три јаки сезони во цела нивна кариера. И за 27 годишен играч не е лошо да има три топ топ сезони (иако јас мислам дека има повеќе од толку). :D

Нека се три брат, има играчи кои што се сметаат за врвни со три јаки сезони во цела нивна кариера. И за 27 годишен играч не е лошо да има три топ топ сезони (иако јас мислам дека има повеќе од толку). :D
А ја кај реков дека Марче не е врвен играч? :D

А ја кај реков дека Марче не е врвен играч? :D
Ме заебаваш сега? Ај прочитај си го постот со Торес и последната реченица на што ќе те наведи. Заеби буквалност со мене, не мора да имаш синтаксички напишано па да не значи тоа. :sakasuste:

Ме заебаваш сега? Ај прочитај си го постот со Торес и последната реченица на што ќе те наведи. Заеби буквалност со мене, не мора да имаш синтаксички напишано па да не значи тоа. :sakasuste:
Ди Марија е врвен играч моментално, не може да се споредува со Торес пошто овој има изиграно и покажано многу поише од Ди Марија у кариерите нивни, до сега, пошто има уште фудбал у Ангеле.
Што не ти е јасно? Или секој играч што играл у Манчестер под дифолт мора да е најјак фудбалер у свет и не смее да се спомнува во лоша конотација?

Ди Марија е врвен играч моментално, не може да се споредува со Торес пошто овој има изиграно и покажано многу поише од Ди Марија у кариерите нивни, до сега, пошто има уште фудбал у Ангеле.
Што не ти е јасно? Или секој играч што играл у Манчестер под дифолт мора да е најјак фудбалер у свет и не смее да се спомнува во лоша конотација?
Океј ај сега ќе играме на картата ултра агресив со.. вие фановите на јунајтед, бла бла бла мора сите играчи што играат за вас да се најдобри... бла бла бла... И сериозно од тоа што пишав ова го заклучи?! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom